داشتن رویایی آرام و راحت در حین کار همیشه یکی از آرزوهای همه ما بوده و هست. داشتن یک مغازه امن و فروشگاهی که تمام قطعات آن تحت نظارت و مراقبت ما باشد.
حتی اگر نتوانیم در فروشگاه حضور داشته باشیم، می توانیم از راه دور از اتفاقات فروشگاه مطلع شویم. واقعا حس خوبی داره شما همیشه احساس می کنید که یک فرد اصلی وجود دارد که همیشه مراقب فروشگاه یا مغازه شما است.
اما اگر در انتخاب و خرید دوربین مداربسته اشتباه کنیم و دائماً در سیستم های مداربسته مشکلاتی پیش بیاید، نه تنها حس خوبی به ما نمی دهد. بلکه باید دوباره هزینه کنید و یک پک دوربین مداربسته خوب بخرید.
ما اینجا هستیم تا راهنمای کامل و جامعی در مورد اینکه بهترین دوربین مداربسته چیست و چه نوع دوربین مدار بسته ای را برای سیستم دوربین مخفی فروشگاه خود انتخاب کنید به شما ارائه دهیم.
سعی می کنیم انواع دوربین های مداربسته را معرفی کنیم تا کسانی که با انواع دوربین های مداربسته مخفی آشنایی ندارند اطلاعات بهتری کسب کنند.
دوربین مدار بسته چیست؟
در اصل یک دستگاه دوربین مدار بسته است که در یک مکان ثابت قرار دارد و اطلاعاتی مانند تصاویر و فیلم ها را از طریق یک مدار بسته و کاملا ایمن به دستگاه یا دستگاه های متصل به دوربین ارسال می کند.
نکته جالب اینجاست که این تصاویر نیازی به اتصال تنها با یک سیم به دستگاه ضبط تصویر ندارند. امروزه امکان دریافت اطلاعات از دوربین ها بدون سیم وجود دارد.
همچنین دوربین های مداربسته لزوما فقط به یک دستگاه متصل نیستند. شما همچنین می توانید به چندین دستگاه و حتی هر جایی که می خواهید خودتان آن را ببینید ارسال کنید.
حتی در تلفن همراه خود نیز می توانید از مکان مورد نظر خود مطلع شوید.
اصولا دوربین مدار بسته در اکثر مکان ها استفاده می شود. امروزه در اکثر فروشگاه های بزرگ و کوچک دوربین های مدار بسته را مشاهده می کنید.
اما بیشترین مکان هایی که می توانید ۱۰۰% دوربین مدار بسته را ببینید: بانک ها – موسسات اداری و تجاری – بیمارستان ها – اماکن حفاظتی مانند زندان ها – اماکن امنیتی مانند فرودگاه ها و ساختمان های نظامی و کمپ ها – طلافروشی ها – هایپر مارکت ها – پاساژها – مجتمع های اداری و مسکونی – رستوران ها – جاده های عمومی و به طور کلی مکان هایی که رفت و آمد زیاد است یا کالاهای با ارزش وجود دارد.
البته دوربین های مدار بسته دسته دیگری نیز دارند که به آن ها دوربین های پوشیدنی نیز می گویند. بیشتر برای اهداف امنیتی استفاده می شود. یا برای استفاده در کلیپ ها و فیلم ها و حتی در دوربین های مخفی که در تلویزیون و شبکه های اجتماعی می بینیم.
البته اطلاعات، تصاویر و فیلم هایی که در دوربین های مداربسته ضبط می شود و برای دستگاه ضبط ارسال می شود، قابل اشتراک گذاری و مشاهده برای عموم نیست.
نوع کار سیستم های امنیتی و نظارتی در محرمانه بودن آن نهفته است. به همین دلیل نام مستعار دوربین های مدار بسته (مدار بسته) برای این نام مناسب است.
به گونه ای که اطلاعات توسط مدار بسته فقط به مکانی که تعریف شده ارسال می شود. و هیچ کس یا هیچ دستگاهی نمی تواند اطلاعات آن را بداند.
مثل نصب دوربین مداربسته نیست و هرکسی می تواند به راحتی با تلویزیون یا موبایل خود به آن متصل شود و تصاویر و فیلم های ضبط شده را ببیند.
در حالی که اگر این اتفاق می افتاد، هر کسی می توانست اطلاعات را ذخیره یا حذف کند.
این دستگاه کاملاً مخالف تلویزیون است. شما به راحتی می توانید هر شبکه یا کانالی را با هر تلویزیونی که به پریز برق متصل است تماشا کنید.
مطمئناً تا به حال ارزش و کاربرد اصلی دوربین مداربسته را درک کرده اید.
اطلاعات مختصری در مورد تاریخچه دوربین مداربسته
جالب است بدانید که شرکت سازنده اولین دوربین مدار بسته زیمنس بود. شرکتی که همچنان یکی از برندهای شناخته شده در تولید دوربین مدار بسته و لوازم برقی در دنیاست.
۱۹۴۲: مهندسان آلمانی در ارتش این کشور برای به دست آوردن اطلاعات کامل در مورد پرتاب موشک اقدام به ساخت چنین دستگاهی کردند. آلمانی ها از زمان های قدیم اختراعات جالبی داشته اند.
۱۹۴۹: در آمریکا محصول ویژه ای به نام «وریکون» وارد بازار شد. در آن زمان تبلیغات گسترده ای برای این مدل دوربین مداربسته وجود داشت. در آن زمان در آمریکا از دوربین های مدار بسته بیشتر برای بررسی و نظارت بر پرتاب موشک ها استفاده می شد. تا امسال اگر به مردم عادی می گفتید دوربین مدار بسته چیست، واقعاً به شما می خندیدند. ولی …
۱۹۶۹: Marie Van Buiten نوعی دوربین برای خانه ها اختراع کرد و توانست سر و صدای زیادی ایجاد کند. افراد دیگر می توانستند شخص پشت در خود را ببینند و بشنوند. (البته فکر کنم منظورش تصویر آیفون بود).
۱۹۷۰: تا این سال، اکثر دوربین ها قادر به ذخیره عکس و فیلم نبودند. اما وقتی فناوری VCR وارد شد، وضعیت کمی متفاوت بود. حالا اگر دوربین مداربسته چیز خوبی نبود، مردم میتوانستند ویدیو ضبط کنند و حتی آن را حذف کنند.
۱۹۷۳: افسران پلیس آمریکا به دوربین هایی مجهز شدند که می توانستند با نظارت گسترده تر بسیاری از جنایات را شناسایی و از آن جلوگیری کنند. البته زیاد کار نکرد. در ادامه …
۱۹۸۰: دوربین های مدار بسته دیگر تنها وسیله دسترسی به پلیس آمریکا نبود. در عوض، این دوربینهای امنیتی مخفی به طور گسترده در آمریکا توزیع میشد و همه از آنها برای ایمنتر کردن تجارت خود استفاده میکردند. حالا کار پلیس راحت تر شده بود.
دهه ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰: دوربین های مدار بسته دیگری با حجم کم و خرابی های زیاد و مشکلات متعدد جای خود را به دوربین های با کیفیت بهتر (البته نه چندان متفاوت) دادند. این دوربین ها دیگر محدود به چند کشور نبود. در کشورهای مختلف تقاضا وجود داشت و شرکت های تولیدی با گذشت زمان افزایش یافتند و برندهای زیادی توانستند به مرور زمان بخشی از این بازار بزرگ را به دست آورند.
حالا اگر به همین افراد بگویید دوربین مداربسته چیست؟ آنها نمونه هایی از دوربین های برندهای مختلف و قوی را به شما ارائه می دهند. انگار می خواستند به شما بگویند که من هم در خانه و مغازه ام دوربین مداربسته دارم.
مهمترین کاربردهای دوربین مداربسته
در اینجا می خواهیم به شما بگوییم مهم ترین و موثرترین مزایای استفاده از دوربین های مدار بسته چیست. البته ما به خیلی چیزها نمی رسیم.
اما پرداختن به کاربردهای ویژه این وسیله مهم هر چقدر هم که کوتاه باشد خالی از لطف نیست.
۱- پیشگیری از جرایم امنیتی
یکی از مهم ترین کارهایی که حتی باعث شده ایده دوربین های مدار بسته رواج پیدا کند و نیروهای امنیتی هر کشوری از آن استفاده کنند، پیشگیری از جرایم بوده است.
این وسیله باعث شده است که بسیاری از جرایم در کشورهایی که آمار بالای جرم و جنایت انجام شده است به شدت کاهش یابد.
مانند: راه های عمومی – خانه ها و آپارتمان ها – بانک ها – طلافروشی ها – پارکینگ ها – فرودگاه ها و فروشگاه های بزرگ مواد غذایی و به ویژه خیابان ها و آزادراه ها.
۲- حمل و نقل درون شهری و درون شهری
امروزه استفاده از دوربین های مدار بسته در آزادراه ها و خیابان های داخل و خارج شهر یکی از الزامات می باشد.
با توجه به افزایش و رشد جمعیت و افزایش تعداد وسایل نقلیه، احتمال تصادفات جاده ای و هرگونه تصادف عمدی یا تصادفی از سوی رانندگان با استفاده از دوربین های مدار بسته افزایش یافته است.
۳- سالن ها و استادیوم های ورزشی
یکی از مکان هایی که امروزه افراد زیادی در آن حضور دارند، استادیوم ها و سالن های ورزشی است. اکثر آنها از دوربین های مدار بسته استفاده می کنند.
اگر استادیوم یا سالنی دیدید که دوربین مداربسته ندارد، حتما مدیر آنجا نمی داند دوربین مداربسته چیست؟!
پیشنهاد می کنم در این مکان ها مراقب خود و وسایلتان باشید.
۴- استفاده در کارخانجات و اماکن آزمایشگاهی خاص
ممکن است لازم باشد در یک کارخانه یا یک آزمایشگاه خاص، از دوربین های مداربسته پیشرفته به جای انسان استفاده شود.
استفاده از دوربین های خاص مانند دوربین های مداربسته ترموگرافی نمونه ای از این نوع دوربین ها می باشد.
۵- استفاده در فضاهای آموزشی
امروزه حتی در فضاهای آموزشی مانند مدارس و دانشگاه ها استفاده از دوربین مدار بسته قانونی شده است.
در برخی از کشورها به دلیل نوع فرهنگ آن کشور، ممکن است دوربین مداربسته در مکان های آموزشی بیشتر مورد نیاز باشد.
ارسال دیدگاه