این روزها وقتی صحبت از عروسی می شود، این موضوع که هزینه آن را چه کسی می پردازد جای سوال دارد. اول، ما باید این سلب مسئولیت را حذف کنیم که هیچ قانون رسمی در مورد مسئولیت مالی وجود ندارد. به طور سنتی، احتمالاً همه ما می دانیم که خانواده داماد هزینه عروسی را می پردازند، اما این مانع از این نمی شود که زوج های مدرن پس انداز خود را برای برگزاری عروسی رویاهای خود خرج کنند.
همانطور که می دانید هزینه های هنگفت برگزاری مراسم عروسی که بر دامادها و خانواده هایشان تحمیل می شود یکی از مشکلات و موانع پیش روی جوانان در ازدواج است. با مطالعه این مقاله می توانید یک برآورد کلی از هزینه برگزاری مراسم عروسی به دست آورید و این هزینه ها را با توجه به بودجه خود مدیریت کنید تا بتوانید به بهترین نحو و با کمترین هزینه خاطره انگیزترین شب زندگی خود را جشن بگیرید.
هزینه های عروسی
چک لیست هرینه های عروسی سال 1401 را باهم بررسی میکنیم
باغ تالار و یا تالار عروسی
معمولاً اولین گزینه در چک لیست هزینه عروسی، رزرو باغ یا تالار عروسی است که بخش قابل توجهی از هزینه های مربوط به مراسم را به خود اختصاص می دهد. رزرو تالار عروسی بسیار بیشتر از محضر برای عقد در تهران است، هزینه رزرو تالار یا باغ تالار بسته به شهر و منطقه ای که در آن زندگی می کنید، تعداد مهمانان در مراسم و … متفاوت است.
معمولاً تالارهای عروسی علاوه بر هزینه های ذکر شده، هزینه ورودی نیز دریافت می کنند. بودجه ای که باید برای رزرو تالار یا باغ تالار با خدماتی مانند منوی پذیرایی، گل آرایی و تزئینات ورودی و… در نظر بگیرید، تقریباً بین 80 تا 200 میلیون تومان است. معمولا هزینه رزرو باغ و پذیرایی از مهمان را خانواده داماد تقبل می کنند.
کیک عروسی
کیک عروسی از آن دسته وسایلی است که برای مراسم عروسی ضرورتی به خرید آن ندارید. اما اگر می خواهید مراسم عروسی باشکوه تری داشته باشید، سفارش کیک عروسی می تواند رضایت شما را بیشتر کند. تعداد طبقه های کیک، طرح و شیرینی فروشی که کیک را از آن سفارش می دهید، هزینه کیک عروسی شما را تعیین می کند. کیک عروسی از حداقل کیلویی 200 تا 400 هزار تومان شروع می شود و تا کیلویی 600 هزار تومان هم می رسد.
هزینه اجاره یا خرید لباس عروس
اجاره یا خرید لباس عروس یکی از مواردی است که هزینه های زیادی را به خانواده داماد تحمیل می کند. تهیه لباس عروس و پرداخت هزینه آن بر عهده خانواده داماد است. اگر می خواهید لباس عروس خود را در سال 1401 بخرید باید بین 20 تا 40 میلیون تومان بودجه داشته باشید و در صورت اجاره باید مبلغی بین 5 میلیون تا 10 میلیون تومان در نظر بگیرید.
آتلیه عروس
هزینه آتلیه عکاسی یکی از هزینه عروسی اسن که در سال 1401 نسبت به سال های گذشته افزایش چشمگیری داشته است. به طور کلی هزینه آتلیه به تجهیزات عکس و فیلم، تهیه کلیپ فرمالیته و مراسم اصلی، تهیه آلبوم عکس دیجیتال یا کاغذی بستگی دارد. این هزینه به طور متوسط بین 4 تا 12 میلیون تومان است. اگر به دنبال کاهش هزینه مراسم خود هستید، بهتر است از تهیه کلیپ های فرمالیته صرف نظر کنید یا وسایلی مانند هلی شات را از پکیج پیشنهادی استودیو حذف کنید.
سخن نهایی
به طور کلی به دلیل نوسانات قیمت ارز و تاثیر آن بر بازار، قیمت انواع محصولات نوسانات روزانه زیادی را به همراه دارد و پیش بینی دقیق هزینه عروسی کاملا غیرممکن است. به عبارت دیگر، اما برای یک مراسم ساده با تعداد میهمان کم حداقل 100-150 میلیون انتظار می رود و برای تعداد مهمانان بیشتر مثلاً 150-200 مهمان باید حدود 200 تا 300 میلیون نظر گرفته شود.
تشریفات مجالس ماه آماده مشاوره دادن و راهنمایی به شما عزیزان می باشد تا بتوانید با بودجه مورد نظر خود بهترین مراسم را برگزار نمایید.
اگرچه شب عروسی زیباترین و خاطره انگیزترین شب زندگی شماست، اما به دلیل مشکلات مالی و هزینه های بالا، بهتر است مراسم عروسی خود را ساده تر برگزار کنید تا با مشکلات مالی ناشی از برگزاری مراسم عروسی مواجه نشوید. فراموش نکنید که آرامش و آسایش شما در زندگی مشترک مهمتر از هر چیز دیگری است.
… [Trackback]
[…] Read More Information here to that Topic: yeksoal.com/رابطه-زن-و-شوهر-و-زندگی-زناشویی/هزینه-های-عروسی-1401/ […]