رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ببخشيد، اجازه ي سوال کردن نداري, شما باید وارد شوید تا بتوانید سوال خود را مطرح کنید..

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

جایی برای اشتراک دانش و ساختن دنیایی بهتر!!

بهترین جا برای اشتراک ایده ها و کمک به دیگران برای انتشار بیشتر علم و دانش!!

بهترین مرکز لیزر مو در تهران با قیمت مناسب کجاست؟

لیزر موهای زائد همواره یکی از دغدغه های اصلی افراد در زمینه رسیدگی به زیبایی و افزایش سطح بهداشت فردی بوده و هست. انواع روش های پاکسازی موهای زائد به صورت دائم و موقت وجود دارند، لیزر موهای زائد یکی از بهترین و پر طرفدار ترین روش های حذف این موهاست.

لیزر از روش های متداولی است که از آن برای حذف موهای زائد قسمت های مختلف بدن استفاده می شود. لیزر یک پرتو نوری است که ویژگی های فیزیکی خاصی داشته و بسیار پر انرژی می باشد.

لیزر یا پرتو حذف موهای زائد طوری طراحی شده است که وقتی پوست محل مورد نظر در معرض آن قرار داده می شود با نفوذ در پوست باعث داغ شدن پیاز مو و آسیب دیدن فولیکول آن می شود. فولیکول های مو ریشه یا بخش ارگانیک مو محسوب می شوند که مو را تغذیه می نمایند.

نتیجه لیزر موهای زائد با توجه به دستگاه هایی که برای انجام آن مورد استفاده قرار می گیرند متفاوت است. هیچ روش قاطعی برای درمان کامل و دائمی موهای زائد در حال حاضر وجود ندارد. ولی لیزر موثرترین و دائمی ترین این روش است. پس از لیزر در صورت رشد مو، تعداد موها نسبت به مقدار اولیه کمتر و جنس مو نیز به حالت کرکی و نرم تبدیل می گردد.

هرگاه فولیکول مو آسیب ببیند قطعا رشد و نمو مو دچار اختلال شده و مو خود بخود ریزش می کند. برای لیزر موهای زائد باید به این نکته توجه داشت که گرمای لیزر طوری طراحی شده است که هرچند باعث آسیب دیدن و از کار افتادن فولیکول مو می شود اما این آسیب تقریبا انتخابی و محدود است و بطور همزمان آسیبی به پوست و بافت های مجاور فولیکول مو وارد نمی کند.

البته در موارد محدود ممکن است که در اثر خطای اوپراتور دستگاه ایجاد کننده پرتو نوری یا اختلال دستگاه، پوست دچار آسیب دیدگی شود. میزان درد انجام لیذر با توجه به آستانه تحمل افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد.

مطالعه
انواع مختلف قرص آهن چه تفاوتی باهم دارند ؟

معمولاً لیزر نواحی پایین صورت، نواحی جلو گوش و پشت لب دردی ندارد. اما لیذر جاهای دیگر بدن مثل پیشانی در بار اول  ممکن است کمی دردناک باشد ولی در دفعات بعدی درد آن کاهش پیدا می کند. البته کسانی که پوست حساسی داشته باشند می توانند برای کاهش درد از کرم‌های بی حس کننده یا داروهای ضد درد استفاده نمایند.

استفاده از لیزر سالهاست که به عنوان یک روش درمانی مورد تائید سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA ) است و در کل بیشترین اثر لیزر موهای زائد در کاهش تعداد موهای زائد، کاهش سرعت رشد، نازک شدن موها، کمرنگ شدن موها می باشد. در ادامه به معرفی انواع روش های لیزر موهای زائد و انواع دستگاه لیزر موهای زائد می پردازیم.

روند لیزر موهای زائد با استفاده از لیزر چگونه است؟

لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می شود. لیزر موهای زائد اگر به شکل درست و اصولی انجام شود می تواند باعث کاهش دائمی بین ۷۰ تا ۹۰ درصد موهای زائد گردد. پس می توان اینگونه گفت که لیزر باعث کاهش دائمی موهای زائد می شود نه حذف دائمی آن ها چون در یک دوره درمانی مشخص انجام چنین کاری تقریبا غیر ممکن و محال است.

وسعت محدوده و قسمتی از بدن که قرار است لیذر شده و موهای زائد آن حذف شود یا کاهش پیدا کند چه کوچک باشد چه بزرگ می بایست یک دوره درمان مشخص را طی نماید.

این دوره درمان ممکن است با توجه به شرایط متفاوت باشد اما زمان استاندارد  و پذیرفته شده برای لیزر موهای زائد یک دوره زمانی ۴ تا ۶ جلسه ای است که ممکن است حدود ۴ تا ۶ هفته طول بکشد.

فازهای رویش مو

موها رشته‌های طویلی هستند، متشکل از سلولهای شاخی شده که از سطح پوست بدن بیرون آمده‌اند و اندازه آنها از نظر طول و قطر بسیار متغیر است. هر مو دارای یک قسمت بیرون از پوست به نام ساقه مو و یک قسمت درون پوستی به نام ریشه مو می‌باشد که هر دو قسمت ساختمان یکسانی دارند. مو از ساختمانی لوله‌ای شکل و مشتق از اپیدرم به نام فولیکول بوجود می‌آید.

مطالعه
بهترین راه های مراقبت از پوست صورت

فولیکول مو (Hair Follicle)

فولیکول مو ساختمانی لوله‌ای است که از سطح اپیدرم شروع و انتهای عمقی آن در هیپودرم قرار می‌گیرد. انتهای عمقی فولیکول متسع شده و پیاز مو را بوجود می‌آورد.

چرخه رشد مو

موهای بدن انسان دارای دوره‌های رشد و استراحت بوده و بعد از مدت معینی می‌ریزند. در چرخه رشد موها سه مرحله آناژن، کاتاژن و تلوژن قابل تشخیص می‌باشد.
آناژن: دوره رشد موها می‌باشد و این دوره در موهای سر ۲ تا ۶ سال و در موهای سایر نقاط بدن ۱ تا ۶ ماه می‌باشد. در هر زمان، بطور متوسط ۸۵ درصد موها در مرحله آناژن هستند

.(بالاترین جذب انرژی لیزر در این مرحله وجود دارد چون بیشترین تیرگی و ضخامت مو در این مرحله می باشد که موجب بالاترین اثر تخریبی لیزر بر روی موی زائد هم می شود)
کاتاژن: دوره توقف رشد مو می باشد و دوره کوتاهی است که طی آن تقسیم سلولهای ماتریکسی متوقف و فولیکول مو از ناحیه پاپیلا جدا می‌شود( جذبی از انرژی لیزر در این مرحله وجود ندارد.)
تلوژن: دوره خفتگی یا استراحت رشد مو است و حدود چهار تا شش ماه طول می‌کشد و در این دوره همه فعالیتهای سلولی متوقف می‌گردد و موی مرده که همراه فولیکول دژنره شده‌اش موی چماقی نیز نامیده می‌شود.

ضمن شست و شو و یا در اثر فشار ناشی از رشد موی جدید می‌افتد. روزانه بطور متوسط ۵۰ تا ۱۰۰ تار مو می‌ریزد و توسط موهای جدید جایگزین می‌شود. اگر ریزش موها زیاد باشد منجر به طاسی می‌گردد. در مورد تجدید موهای ریخته شده عقیده بر این است که فولیکول جدید از سلولهای زایای غلاف بیرونی حاصل و در محل موی ریخته شده رشد می‌کند. موهای ظریفی که در مرحله جنینی ظاهر می‌شوند موهای لاناگو Lango ، موهای ریزی که پس از بلوغ ظاهر می‌شوند موهای کرکی و موهای معمولی، موهای نهایی نیر نامیده می‌شوند. (جذبی از انرژی لیزر در این مرحله وجود ندارد.)

مطالعه
فیستولوتومی چیست؟ + قرار دادن ستون( نخ) در فیستول

انواع طول موج های لیزر

لیزر، نوری تک رنگ و تک طول موج است. در لیزر مو های زائد عمدتا نور لیزر در رنگ دانه ملانینی که در موها به وفور یافت می شود، جذب شده و سبب تخریب سلول های سازنده مو می شود و به همین دلیل است که هرقدر مو ضخیم تر و مشکی ترباشد، ملانین بیشتری دارد که نور لیزر را بهتر جذب کرده و راحت تر از بین می رود.

در عین حال چون ملانین در خود پوست هم وجود دارد هرچه مقدار آن کمتر باشد، یعنی بیمار سفیدتر باشد، انرژی کمتری در پوست جذب شده و احتمال سوختگی ناشی از لیزر مو کمتر می شود.

انواع لیزر موهای زائد

بسته به نوع دستگاه، نوع پوست، نژاد افراد و میزان بودجه و امکانات هر فرد می توان از انواع مختلف لیزر موهای زاید جهت از بین بردن موهای زائد بدن بهره جست. هر چه موها تیره تر و ضخیم تر و نیز پوست روشن تر باشد، تاثیر لیزر بیشتر است. اکثر لیزرها بر موهای بور و کمرنگ تاثیر کمی دارند و حدوداً میتوانند ۳۰ تا ۴۰ درصد این موها را کاهش دهند. افراد با موی بلوند و روشن کاندید خوبی برای لیزر جهت کاهش موهای ناخواسته نیستند و نیاز به جلسات درمانی بیشتری دارند.
گرچه لیزر ایمن است اما در دوران بارداری، با توجه به حساسیت افراد و مسائل قانونی متعاقب آن، بهتر است از لیزر استفاده نشود.
اساس کار این دستگاه ها بر دو تکنولوژی مختلف است:
۱- سیستم های نوری لیزری:
این سیستم ها شامل دستگاه های الکساندریت، دایود و اندی یگ است.
۲-سیستم های نوری لامپ های زنون:
این سیستم ها شامل دستگاه های ایلایت و آی پی ال است.
سیستم های نوری لیزری

نوشته ها مرتبط

ارسال دیدگاه