انتخاب دوربین مدار بسته:
شاید واسه شما هم پیش اومده باشه که بخواید واسه خونه یا محل کار و …. دوربین مدار بسته نصب کنید. در این مسیر یکی از چالش های مهم اینه که کلی آپشن و دوربین های متفاوت و اصطلاحات هست که شاید تا حالا به گوش تون نخورده باشه.
تو این مطلب اشاره ای شده به دو دسته اصلی دوربین های مدار بسته :
1-دوربین مدار بسته HD
2-دوربین مدار بسته IP
بعد از خوندن این مطلب احتمالا جواب برخی از سولات تون تو زمینه خرید دوربین مدار بسته رو دریافت می کنید.
دوربین IP دوربین IP بی سیم Easy Connect یکی از شاخه های رو به رشد در دوربین های مدار بسته، دوربین های پروتکل اینترنتی (دوربین های IP) هستند. تخمین زده می شود که سال 2014 اولین سالی بود که دوربین های IP از دوربین های آنالوگ فروش بیشتری داشتند.
دوربینهای IP از پروتکل اینترنت (IP) استفاده میکنند که توسط اکثر شبکههای محلی (LAN) برای انتقال ویدئو از طریق شبکههای داده به شکل دیجیتال استفاده میشود. IP می تواند به صورت اختیاری از طریق اینترنت عمومی منتقل شود و به کاربران امکان می دهد دوربین های خود را از راه دور بر روی رایانه یا تلفن از طریق اتصال به اینترنت مشاهده کنند.
برای برنامههای امنیتی زیرساختهای عمومی یا حرفهای، ویدیوی IP به یک شبکه خصوصی یا VPN محدود میشود.[129] دوربینهای IP بخشی از اینترنت اشیا (IoT) محسوب میشوند و فواید و خطرات امنیتی مشابهی با سایر دستگاههای دارای IP دارند.انواع اصلی دوربین های IP عبارتند از: دوربین های ثابت، دوربین های پان شیب زوم (PTZ) و دوربین های چند سنسور.
رزولوشن دوربین های ثابت می تواند بر اساس منطقه کاربردی متفاوت باشد، اما معمولاً از 20 مگاپیکسل تجاوز نمی کند. ویژگی اصلی PTZ قابلیت زوم جهت دهی و اپتیکال از راه دور آن است. با دوربین های چند سنسوری می توان مناطق وسیع تری را زیر نظر گرفت و صدها رزولوشن مگاپیکسل بدست آورد.
سیستم های نظارت تصویری صنعتی از ضبط کننده های ویدئویی شبکه برای پشتیبانی از دوربین های IP استفاده می کنند. این دستگاه ها وظیفه ضبط، ذخیره سازی، پردازش جریان ویدئو و مدیریت هشدار را بر عهده دارند.
از سال 2008، تولیدکنندگان نظارت تصویری IP میتوانند از یک رابط شبکه استاندارد (ONVIF) برای پشتیبانی از سازگاری بین سیستمها استفاده کنند.
ارسال دیدگاه