همه چیز در مورد تلویزیونهای سامسونگ
با پیشرفت علم و فناوری و سبقت گرفتن برندهای مختلف از یکدیگر، مردم توجه بیشتری به لوازم جانبی نشان میدهند که با دانش روز پیشرفت میکنند. تلویزیون یکی از این لوازمخانگی است که نسخههای پیشرفته آن در حال حاضر مجهز به اتصال بلوتوث، کابل و برنامههای مختلف است. داشتن یک صفحهنمایش خوب میتواند لذت تماشای یک برنامه تلویزیونی را برای ماهها زنده نگه دارد. این امر بهویژه برای افرادی که زندگی آنها بهنوعی به تلویزیون بستگی دارد، اهمیت فراوانی دارد. میتوان با خرید تلویزیون سامسونگ از بانه به تمامی این امکانات رسید.
سامسونگ به عنوان یک برند معروف، روزبهروز لوازم جانبی و خدمات خود را بهروز میکند. تلویزیونهای این برند دارای رزولوشن فورکی با قابلیت ارتقا تصویر، بهرهمندی از آخرین نسخه سیستمعامل Tizen، خروجی صدای ۲۰ وات و گیرندههای دیجیتالی و غیره هستند. تلویزیونهای تولیدی توسط برند سامسونگ در اندازههای ۴۳،۴۹،۵۰،۵۵،۶۵،۷۵،۸۵ اینچ در بازار موجود است و مدل ۲۰۲۱ آن نیز در مصر مونتاژ میشود.
مختصری از تاریخچه کمپانی بیرقیب سامسونگ
سامسونگ یک گروه تجاری بزرگ است که متشکل از چندین شرکت و واحد تولیدی در زمینههای مختلف میباشد. این شرکت یکی از بزرگترین شرکتهای کره جنوبی است که حدود یکپنجم کل صادرات این کشور را شامل میشود و تمرکز آن بر صنایع الکترونیک، صنایع سنگین، ساختمانسازی و صنایع دفاعی است.
لی بیونگ چول در سال ۱۹۳۸ و تنها با ۳۰،۰۰۰ وون (حدود ۲۷ دلار) گروه سامسونگ را بهعنوان یک شرکت تجاری تأسیس کرد و بیشتر کار خود را بر صادرات ماهی، میوه و سبزیجات به چین متمرکز کرد. در عرض یک دهه و با رشد سریع، سامسونگ به یکی از ۱۰ شرکت برتر کره تبدیل گشت.
سامسونگ الکترونیک در سال ۱۹۶۹ بهعنوان زیرمجموعهای از گروه سامسونگ تشکیل شد. ساخت تأسیسات اولیه سامسونگ و تولید تلویزیونهای سیاهوسفید در سال ۱۹۷۰ میلادی و در شهر سووان کره جنوبی آغاز گشت. شرکت سامسونگ در سالهای ۱۹۷۲ تا ۱۹۷۹، فروش ماشینهای لباسشویی خود را آغاز کرد و نام خود را به صنایع پتروشیمی سامسونگ و سپس به صنایع سنگین سامسونگ تغییر داد. تا سال ۱۹۷۶، سامسونگ یک میلیون تلویزیون سیاهوسفید فروخته بود.
در دهه ۱۹۷۰ سامسونگ آنقدر پیشرفت کرد که صنایع سنگین سامسونگ، پتروشیمی، کشتیسازی و صنایع دقیق تأسیس شد. محصولات این شرکت در دهه ۱۹۸۰ وارد بازارهای جهانی شد. در سال ۱۹۸۷ و با مرگ لی بیونگ چول، پسرش لی کانگ هی جانشین او شد. یک سال بعد، لی کانگ هی دومین برنامه توسعه سامسونگ را برای این شرکت راهاندازی کرد. این برنامه بازسازی تجارت قدیمی با ایدههای مدرن و تبدیل شرکت به یکی از پنج شرکت چندملیتی و برتر لوازم الکترونیکی در جهان بود.
اوایل دهه ۱۹۹۰ را میتوان دوران مدیریت مدرن در سامسونگ دانست. در این دوره شعار “اول کیفیت” انتخاب و ترویج شد. در این مدت ۱۷ محصول مختلف مانند نیمههادیها، مانیتورهای کامپیوتر و غیره در بازار جهانی تولید شد و در سال ۲۰۰۵ به بزرگترین تولیدکننده پنل LCD در جهان تبدیل شد.
در حال حاضر با موفقیت سامسونگ در صنعت الکترونیک، این شرکت بهعنوان پیشرو در فناوری شناخته شده است و یکی از ۱۰ برند محبوب و برتر جهانی است که طرفداران بیشماری در سراسر جهان دارد.
تلویزیونهای اییو ۷۰۰۰ سامسونگ و پشتیبانی از زبان فارسی
این سری از تلویزیونها که تلویزیون سامسونگ اییو ۷۰۰۰ نامیده میشود یکی از باکیفیتترین مدلهای خود را با رزولوشن فورکِی، دقت بالا و نور به مشتریان خود ارائه میدهد. در مورد کیفیت صدای این مدل باید گفت که با سیستم صوتی ۲۰ واتی ۲.۲ کانالی که از استاندارد دالبی ویژن و دیتیاس پشتیبانی میکند، صدای خوبی را منتقل میکند. سیستمعامل آن که Tizen نام دارد به طور خاص توسط خود سامسونگ توسعهیافته است.
نکته جالب این است که برخلاف سایر مدلهای آن، از زبان فارسی پشتیبانی میکند و دارای رابط کاربری سادهای است که برای همه قابلدرک است. تلویزیون سامسونگ اییو ۷۰۰۰ به طور پیشفرض دارای برنامههای کاربردی ایرانی است و مجهز به فروشگاه برنامه و بازی است که میتوان از آن استفاده کرد.
نامگذاری تلویزیونهای سامسونگ چگونه صورت میگیرد؟
قطعاً کمپانی سامسونگ را میتوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لوازمخانگی از جمله تلویزیون در جهان است که مدلهای بسیار متنوع تلویزیون را طراحی و تولید میکند. در این بخش سعی داریم نحوه نامگذاری این تلویزیونها را شرح دهیم.
طراحان سامسونگ پیشوند Q یا QN برای معرفی مدلهای پیشرفته تلویزیون خود یعنی QLED یا تلویزیون با فناوری MINI LED را به کار برده است و حرف آخر این مدلها نیز نشانگر سال تولید میباشد. همچنین عدد اول نشاندهنده سری ساخت محصول است. هر چه این عدد بزرگتر باشد، میتوان گفت تلویزیون نیز پیشرفتهتر است. در ادامه چند نمونه جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان آوردهایم:
- منظور از مدل Q60A، تلویزیون QLED سری ۶ ساخت ۲۰۲۱ است.
- منظور از مدل TU7100، تلویزیون LCD سری ۷ سال ۲۰۲۰ است.
- منظور از مدل TU8500، تلویزیون LCD سری ۸ سال ۲۰۲۰ است.
- منظور از مدل RU7100، یک تلویزیون LCD از سری ۷ سال ۲۰۱۹ است.
- منظور از مدل ۵۵Q90R، یک تلویزیون ۵۵ اینچ QLED سری ۹ سال ۲۰۱۹ است.
- منظور از مدل QN85A، تلویزیون QLED دارای فناوری Mini LED سری ۸ سال ۲۰۲۱ است.
حروف آخر نیز نشاندهنده سال ساخت به شرح زیر است:
- حرف A نشاندهنده سال ساخت ۲۰۲۱ میباشد.
- حرف T نشاندهنده سال ۲۰۲۰ میباشد.
- حرف R نشاندهنده سال ساخت ۲۰۱۹ میباشد.
- حرف N نشاندهنده سال ساخت ۲۰۱۸ میباشد.
- حرف M نشاندهنده سال ساخت ۲۰۱۷ میباشد.
- حرف K نشاندهنده سال ساخت ۲۰۱۶ میباشد.
بهترین تلویزیونهای سامسونگ ۲۰۲۱
درست است که هنوز سال ۲۰۲۱ به اتمام نرسیده است، اما شرط میبندیم برند سامسونگ عنوان بهترین تلویزیونهای سال ۲۰۲۱ را به خود نسبت میدهد. همانطور که گفتیم، سامسونگ بزرگترین کمپانی تولیدکننده لوازمخانگی از جمله تلویزیون در جهان است. در نتیجه همیشه مدلهای مختلف زیادی از محصولات مدرن سامسونگ در بازار برای انتخاب وجود دارد.
کمپانی سامسونگ در سال ۲۰۲۱ از تعداد زیادی تلویزیون ساخت این شرکت با پیشرفتهترین امکانات رونمایی کرد. شاید برایتان جالب باشد بهترین مدلهای تلویزیون سامسونگ در سال ۲۰۲۱ کدام مدلها میباشند؟ در سال ۲۰۲۱، کمپانی سامسونگ تلویزیونهای جدید خود را تحت مدلهای MicroLED و Neo QLEDs معرفی کرد که کیفیت تصویر ۴k QLED و ۸K را نمایش میدهند.
سامسونگ QN900A 8k QLED یکی از دو تلویزیون ۸K است که توسط سامسونگ در سال ۲۰۲۱ طراحی و تولید شد و در سری Neo QLED قرار گرفت. این مدل مانند دیگر Neo QLED ها، از نور پسزمینه Mini LED استفاده میکند که به شما امکان میدهد تا سطح بسیار بالایی از روشنایی را به دست آورید. این مدل همچنین جزو بهترین تلویزیونها در ایران محسوب میشود.
Samsung QN900A یک تلویزیون عالی برای انواع برنامهها است. ازآنجاکه این تلویزیون دارای نور زیادی است، برای فضاهایی با نور زیاد مناسب است. اما این را باید بگوییم که این مدل از تلویزیون سامسونگ نسبت کنتراست پایینی دارد و ممکن است بهترین انتخاب برای تماشای فیلم در یک اتاق تاریک نباشد. اما بازهم با این اوصاف این تلویزیون با زمان پاسخگویی سریع، تأخیر ورودی کم، پشتیبانی از VRR،HDMI 2.1 و HDR برای بازی بسیار عالی است.
ارسال دیدگاه