رمز را فراموش کردید ؟ لطفا ایمیل را وارد کنید تا لینک تغییر پسورد به ایمیل شما ارسال شود

ببخشيد، اجازه ي سوال کردن نداري, شما باید وارد شوید تا بتوانید سوال خود را مطرح کنید..

Please briefly explain why you feel this question should be reported.

لطفا به طور خلاصه توضیح دهید که چرا شما احساس می کنید این پاسخ باید گزارش شود.

Please briefly explain why you feel this user should be reported.

جایی برای اشتراک دانش و ساختن دنیایی بهتر!!

بهترین جا برای اشتراک ایده ها و کمک به دیگران برای انتشار بیشتر علم و دانش!!

چرا سایت من در نتایج جست و جوی گوگل رتبه بالا نمی گیرد؟

 

به طورکلی رتبه نگرفتن سایت امری غیرممکن است. سایت شما حتی اگر بدترین شرایط را داشته باشد، رتبه‌ای دارد ولی آن رتبه بسیار پایین و بد است. اما با اینکه معمولا صاحبان سایت‌ها این نکته را می‌دانند، باز هم می‌گویند که چرا سایت من رتبه نمی‌گیرد؟ برای رسیدن به جواب درست باید سوال درست پرسید!
پرسش صحیح برای رسیدن به جواب در مورد رتبه گرفتن در گوگل این است: “چرا سایت من در نتایج جست‌وجوی گوگل رتبه بالا نمی‌گیرد؟” با پرسیدن این سوال، شما آماده‌ی فهمیدن ایرادات سایت خودتان هستید. حالا بیایید نکاتی که معمولا جلوی پیشرفت سایت‌ها را می‌گیرند را بررسی کنیم.

لینک سازی داخلی اشتباه

لینک‌ سازی داخلی یکی از موثرترین راه‌ها برای هدایت مخاطبان به صفحاتی است که شما می‌خواهید. برای مثال، شما در وب‌سایت خودتان مقاله و محتوای زیادی دارید، وقتی یک نفر به خواندن یکی از این مقاله‌ها مشغول شده است، شما با قرار دادن لینک‌های مرتبط درون آن مقاله می‌توانید مخاطبان را به صفحه‌های دیگری ببرید.
اما چگونه لینک سازی اشتباه رخ می‌دهد؟
۱. لینک کردن کلمه اشتباه
۲. لینک کردن به صفحه نامربوط
۳. لینک کردن بیش از حد استاندارد
برای مثال، شما می‌خواهید از یک مقاله به یک مقاله دیگر لینک بزنید. مقاله هدف شما در مورد تکنولوژی است ولی شما از یک کلمه یا عبارت بی‌ربط استفاده می‌کنید. این نوع لینک کردن به جای تاثیر مثبت، تاثیر منفی می‌گذارد.
لینک کردن به صفحه نامربوط چگونه است؟ شما از یک مقاله با موضوع “چگونه یک باغچه خانگی داشته باشیم؟” به یک مقاله دیگر با موضوع “تاثیر سئو بر روی سایت شما” لینک می‌زنید. این دو به هم ربطی ندارند. لینک سازی داخلی باید به هم مربوط باشند.
بعضی دیگر کار لینک سازی را درست انجام می‌دهند، اما در این کار زیاده‌روی می‌کنند. تعداد استاندارد لینک سازی در هر مقاله سه عدد است.

مطالعه
آموزش افزودن و حذف فونت در گوگل داکس (GOOGLE DOCS)

بک لینک های اسپمی

بک‌لینک‌ها لینک‌هایی هستند که از یک سایت دیگر به شما داده می‌شود که به ارزش شما در نزد گوگل می‌افزاید. اما چگونه بک‌لینک می‌تواند به سایت شما آسیب برساند؟
۱. لینک سازی در سایت‌ها با نمره اسپم بالا
۲. لینک سازی با کلمه کلیدی نامناسب
۳. لینک سازی به روش کلاه سیاه
سایت‌های اسپمی سایت‌هایی هستند که تبلیغات زیادی دارند، تعداد لینک‌های خروجی آن سایت نسبت به لینک‌های داخلی بیشتر است که باعث بالا رفتن نمره اسپم یا spam score آن سایت می‌شود. لینک گرفتن از این نوع سایت‌ها خیلی خوب نیست.
کلمه کلیدی که برای لینک کردن انتخاب می‌کنید باید مرتبط با فعالیت شما باشد. یعنی اگر شما یک سایت فروش لوازم آرایشی دارید نباید با کلمه فیلترشکن لینک بگیرید.
لینک گرفتن کلاه سیاه انواع مختلفی دارد. لینک زدن در بخش کامنت‌های سایت‌های نامربوط، لینک گرفتن از سایت‌هایی که بخش زبان فارسی ندارند. البته این‌ها برجسته‌ترین انواع لینک گرفتن کلاه سیاه است.
بک‌لینک گرفتن از دیگر سایت‌ها نقش موثری در رشد سایت شما دارد البته اگر درست بر روی آن کار شود. استفاده از خدمات سئو توسکا برای لینک گرفتن یا بهینه سازی سایت خوب است. به طور کلی خدمات سئو بر طبق الگوریتم‌های گوگل است که برای سایت شما پیشرفت را به ارمغان می‌آورد.

محتوای منقضی شده

محتوا و متن‌های موجود در سایت، برخلاف تصور خیلی‌ها، تاریخ مصرف دارند. مقالات تاریخ مصرف‌دار به دو دسته تقسیم می‌شوند. دسته اول: مقالاتی که مضمون خبری دارند. دسته دوم: مقالاتی که اطلاعات کاربردی را به اشتراک می‌گذارند.
مقالات خبری
این مقالات معمولا در مورد اخبار ترند شده در مورد یک موضوع است. برای مثال، شما همین چند وقت اخیر یک مقاله در مورد جشنواره مد و فشن مت گالا که هر سال در آمریکا برگزار می‌شود، منتشر کرده‌اید. این مقاله بسیار خوب و به روز است و برای سایت شما خیلی خوب است. اما بعد از گذشت چند وقت، دیگر کسی به دنبال این موضوع نمی‌گردد. پس باید چه کار کرد؟
برای اینکه مقاله شما در مورد جشنواره‌های مختلف هیچ‌وقت از پیشرفت باز نماند، بهتر است در مقالاتی که قرار است در مورد آن موضوع نوشته شود، اطلاعات کلی در مورد آن جشنواره و نوع پوشش در آن را توضیح بدهید. در این صورت مقاله شما هیچ‌وقت منقضی نمی‌شود چون همیشه برای سوال کاربران، شما پاسخی دارید.

مطالعه
7 روش افزایش امنیت اینستاگرام

مقالات کاربردی

این مقالات معمولا در مورد مباحثی هستند که همیشه به کار می‌آیند. اما چرا این مقالات منقضی می‌شوند و در گوگل رتبه خود را از دست می‌دهند؟
به روز رسانی نکردن این نوع مقالات بزرگ‌ترین دلیل این اتفاق است. برای مثال، شما یک مقاله با موضوع “شرایط مهاجرت در ۲۰۲۰” را در سایت خود منتشر کرده‌اید. این مقاله در سال ۲۰۲۰ مقاله خوبی محسوب می‌شد. اما اگر یک نفر در سال ۲۰۲۱ در مورد مهاجرت جست‌وجو کند، به مقاله شما علاقه چندانی نشان نخواهد داد.
دلیل این کار هم واضح است. آن مقاله طبق اصول ۲۰۲۰ نوشته شده ولی ما الان در سال ۲۰۲۱ هستیم. شاید آن شرایط نوشته شده برای ۲۰۲۰ برای سال ۲۰۲۱ هم درست باشد، اما مخاطب این را نمی‌داند و فقط به دنبال منابع به روز است.

محتوای ضعیف

بله، محتوا هم می‌تواند ضعیف باشد و این برای شما یک نکته منفی محسوب می‌شود. قبل از همه چیز، شما باید معیارهای مقالات برای سایت خود را تعیین کنید. یعنی شما می‌خواهید که مقالات سایت شما در چه زمینه‌ای باشند؟ یا چه تعداد کلماتی برای مقالات خود قرار خواهید داد؟ تعداد تصاویر هر مقاله چند عدد خواهد بود؟
اگر شما این معیارها را مشخص کنید، هیچ‌وقت دچار مشکل محتوای لاغر نمی‌شوید. اما محتوای لاغر چه نوع محتوایی است؟ این نوع مقالات معمولا تعداد کلماتی پایین‌تر از حد استاندارد دارند و نیاز مخاطبان را برطرف نمی‌کنند. در نتیجه گوگل آن صفحه را به عنوان یک صفحه بی‌ارزش تلقی می‌کند و در رتبه‌بندی خود صفحه شما را تنزل می‌دهد.

مطالعه
مجازی سازی Hyper-V مایکروسافت

محتوای کپی

احتمالا تا همین حالا ارزش محتوای خوب برای پیشرفت یک سایت را درک کرده‌اید. اما قطعا تا به حال خیلی به این اصول پایبند نبوده‌اید. وقتی شما در حال تولید محتوا برای وب‌سایت خود هستید، ممکن است گاهی خسته شوید و به فکر کپی کردن یک متن از یک سایت دیگر و جای‌گذاری آن در سایت خودتان بیفتید.
این کار اساسا اشتباه است. شاید با خود بگویید؛ کی می‌خواد بفهمه که این متن کپی شده؟ یا این همه مطلب تو گوگل وجود داره، چطوری میخوان بفهمن که مطلب من کپی شده است؟
شاید هیچ انسانی نفهمد که این محتوا کپی است، اما مطمئن باشید که ربات‌های گوگل این موضوع را می‌فهمند. ربات‌های گوگل به قدری هوشمند هستند که حتی قدرت تشخیص کپی بودن فایل‌های PDF را نیز دارند! بنابراین درصورتی‌ که تشخیص دهند محتوای شما کپی هستند، رتبه سایت شما را در رتبه‌بندی خود تنزل می‌دهند. برای این که بفهمید یک متن کپی است یا نه، می‌توانید از ابزارهای سئو استفاده کنید.

نوشته ها مرتبط

ارسال دیدگاه