سلام بستی به حجم کار و یوزرت داره. اگه حجم یوزر کم داری میتونی با هاست کم شروع کنی اگه خواستی حجم هاست رو بالاببر من برای یک سایت که خرید گل انجام میداد هاست گرفتم 10گیگ. بیشترش موند. از سال بعدش 1 گیگ گرفتم وراضی بودن. اما یک سایت آموزشی هاست با حجم بالاتر میخواد
یک سوال Latest سوالات
-
این پاسخ ویرایش شده است.
-
سلام من با این شرکت کار کردم کارشون خیلی خوبه نمونه کارای خوبی هم دارن و با ارگان ها و غیره هم کار کردن یه سر به سایتشون بزنید. قیمتاشونم منصفانه است. لینک سایت
- اشتراک گذاری
-
رویا فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزاراضافه شده ۱۴۰۰/۰۴/۰۳در 8:00 PM پاسخ داده شدهاین پاسخ ویرایش شده است.
وردپرس پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوای متن باز دنیا می باشد که برای راه اندازی هر نوع وب سایتی از آن استفاده می شود. در این آموزش وردپرس شما راهکار ها و ترفند هایی را می آموزید که با آنها خواهید توانست در جهت افزایش امنیت وردپرس و بهینه سازی آن گام های موثری را بردارید. این آموزش دربردارنده نکاتی جادامه مطلب ...
وردپرس پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوای متن باز دنیا می باشد که برای راه اندازی هر نوع وب سایتی از آن استفاده می شود. در این آموزش وردپرس شما راهکار ها و ترفند هایی را می آموزید که با آنها خواهید توانست در جهت افزایش امنیت وردپرس و بهینه سازی آن گام های موثری را بردارید.
این آموزش دربردارنده نکاتی جهت افزایش امنیت سایت های وردپرس,محافظت از فایل های وردپرس, اعمال محدودیت ورود, حفاظت از پایگاه داده و .. می باشد.
وردپرس را همیشه بروز نگه دارید
بروزرسانی وردپرس یکی از مهمترین و اصلی ترین بخش های این سیستم مدیریت محتوای متن باز می باشد. بروزرسانی های وردپرس شامل رفع باگ های امنیتی, اشکالات و افزودن ویژگی های جدید می شوند به طوری که پس از عرضه نسخه جدید وردپرس اکثر نویسندگان پوسته ها و افزونه های وردپرس اقدام به بروزرسانی و ارئه نسخه جدید افزونه یا قالب خود می کنند. همیشه بهترین نسخه وردپرس از لحاظ امنیت, آخرین نسخه آن می باشد پس بهتر است همیشه از آخرین نسخه وردپرس و همچنین قالب ها و افزونه ها استفاده کنید.
به این نکته هم توجه کنید که : اگر پوسته ها و افزونه هایی که قبلا استفاده می کردید با نسخه های جدید وردپرس کار نکردند به احتمال زیاد آنها آنقدر امن نیستند که بتوانند با نسخه جدید خود را سازگار کنند.پیشوند جداول وردپرس را تغییر دهید
تعداد زیادی از سایت هایی که با وردپرس راه اندازی می شوند از پیشوند جداول پیشفرض وردپرس یعنی ‘wp_’ استفاده می کنند. به دلیل اینکه اکثر سایت ها از این پیشوند برای جداول سایت خود استفاده می کنند افرادی که سعی در نفوذ و هک سایت شما را دارند به راحتی نام جداول وردپرس شما را می دانند و امنیت سایت شما کاهش پیدا می کند. برای اینکه امنیت سایت وردپرسی خود را بالا ببرید بهترین کار تغییر پیشوند جداول می باشد.
نصب افزونه اسکنر امنیتی وردپرس : Acunetix WP Security
افزونه Acunetix WP Security افزونه ای مفید جهت اسکن نصب وردپرس و ارائه پیشنهاداتی مطابق با آن به شما می باشد. این افزونه موارد زیر را چک می کند:
- رمز های عبور
- دسترسی به فایل ها (File Permissions)
- امنیت پایگاه داده (Database Security)
- حفاظت از مدیریت وردپرس
این افزونه را از اینجا دانلود کنید.
دفعات مجاز برای ورود های ناموفق را محدود کنید.
افزونه خوب login lockdown می تواند تعداد دفعات مجاز برای ورود های ناموفق (Failed Login Attempts) را محدود کند. این افزونه زمانی که شخصی به صورت دستی یا توسط یک ربات سعی در حدس رمز سایت شما دارد بسیار مفید خواهد بود.
جلوگیری از مرور دایرکتوری سایت شما توسط کاربران
کاربران با مرور دایرکتوری سایت شما می توانند به اکثر فایل های موجود در هاست شما دسترسی داشته باشند. به طور پیش فرض امکان مرور دایرکتوری روی اکثر هاست ها فعال می باشد که می تواند یک ریسک امنیتی بزرگ برای شما به حساب آید.
برای جلوگیری از مرور دایرکتوری سایت خود کافی است تا کد زیر را در فایل htaccess قرار دهید.۱
Options -Indexes
از عبارت “admin” به عنوان نام کاربری استفاده نکنید و رمز قوی برای نام کاربری خود انتخاب کنید.
وردپس به طور معمول حساب کاربری مدیریت سایت وردپرس شما را با نام “admin” ایجاد می کند. بنابراین admin اولین نام کاربری ای خواهد بود که هکر ها سعی در استفاده از آن خواهند داشت. از وردپرس ۳.۰ به بعد شما می توانید نام کاربری را در زمان نصب وردپرس تغییر دهید. پس در هنگام نصب وردپرس سعی در انتخاب نام کاربری ای بجز admin کنید.
به علاوه برای تمام کاربران سایت خود (همچنین پایگاه داده خود) رمز عبوری قوی انتخاب کنید. این کار می تواند تاثیر به سزایی در افزایش امنیت سایت شما بگذارد. از افزونه Strong Password Generator می توانید برای ساخت گذروازه هایی قوی استفاده کنید.
آخرین نکته امنیتی و اما نه کم اهمیت ترین, پشتیبان گیری از وردپرس می باشد.
آخرین نکته امنیتی در این آموزش پشتیبان گیری است اما گمان نکنید که اهمیت پشتیبان گیری کم است. پشتیبان گیری مرتب از سایت خود حس امنیت بیشتری نسبت به موارد بالا به شما می دهد. افزونه های زیادی برای وردپرس وجود دارند که عملیات پشتیان گیری از سایت شما را مدیریت می کنند.
چند نمونه افزونه رایگان برای پشتیبان گیری از وردپرس شامل موارد زیر می شوند:
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
رویا فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزاراضافه شده ۱۳۹۹/۰۲/۲۱در 3:55 AM پاسخ داده شده
برای یادگیری وردپرس راه های زیادی است. یکی از آنها مشاهده کلیپ های آموزشی در داخل اینترنت است که به صورت ویدئویی به شما آموزش داده میشه و یا اینکه در دوره های آموزشی وردپرس شرکت کنید و یا اینکه دست به کار شوید و شروع به ساخت سایت با وردپرس کنید و در حین کار هر سوالی که پیش آمد ابتدا سرچ کنید و سپس مادامه مطلب ...
برای یادگیری وردپرس راه های زیادی است. یکی از آنها مشاهده کلیپ های آموزشی در داخل اینترنت است که به صورت ویدئویی به شما آموزش داده میشه و یا اینکه در دوره های آموزشی وردپرس شرکت کنید و یا اینکه دست به کار شوید و شروع به ساخت سایت با وردپرس کنید و در حین کار هر سوالی که پیش آمد ابتدا سرچ کنید و سپس می توانید از همین طریق بپرسید تا دوستان متخصص جواب شما را ارسال کنند.
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
شما میتونید از افزونه های مختلف مثل این استفاده کنید که با توجه به نرخ ارز تغییر می کنند https://www.zhaket.com/web/mns-woocommerce-rate-based-products
شما میتونید از افزونه های مختلف مثل این استفاده کنید که با توجه به نرخ ارز تغییر می کنند
https://www.zhaket.com/web/mns-woocommerce-rate-based-products
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
رویا فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزاراضافه شده ۱۳۹۹/۰۲/۲۱در 2:58 PM پاسخ داده شده
سلام امروزه وردپرس یک CMS ایده آل هست که فعلا در دسترس هست. بالای ۶۰ درصد از وب سایت ها از وردپرس استفاده می کنند برخی از دلایل محبوبیت و برتری وردپرس به صورت زیر است: ۱- آموزش سریع و آسان وردپرس افرادی که نیاز به استفاده دارند می توانند با کمترین تلاش وردپرس را یاد بگیرن و به سادگی استفاده کنند. ۲-ادامه مطلب ...
سلام
امروزه وردپرس یک CMS ایده آل هست که فعلا در دسترس هست. بالای ۶۰ درصد از وب سایت ها از وردپرس استفاده می کنند برخی از دلایل محبوبیت و برتری وردپرس به صورت زیر است:
۱- آموزش سریع و آسان وردپرس
افرادی که نیاز به استفاده دارند می توانند با کمترین تلاش وردپرس را یاد بگیرن و به سادگی استفاده کنند.
۲- کاربرپسند بودن وردپرس
وردپرس به اندازه ای کاربر پسند است که به سادگی و با کمترین وقت کاربر میتواند سایت خود را راه اندازی کند.
۳- سرعت کار بالا
با سرعت هرچه تمام تر می توانید سایت خود را بر پایه وردپرس را اندازی کنید
۴- هزاران تم وردپرس مختلف وجود دارد
تم های مختلف و زیاد وردپرس این قابلیت را ایجاد کرده که هر مدل سایت که مورد نیاز باشد می توان با وردپرس ساخت
۵- پلاگین های مختلف وردپرس
وردپرس دارای پلاگین های مختلفی است که از برنامه نویسی و کار با کد افراد را رها کرده است.
۶- سئو فرنلی SEO friendly بودن وردپرس
به راحتی وردپرس مدیریت می شود و سئو فرندلی است.
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
بهترین پاسخرویا فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزاراضافه شده ۱۳۹۹/۰۲/۲۴در 6:27 AM پاسخ داده شدهاین پاسخ ویرایش شده است.
برای نصب قالب وردپرس باید ابتدا وارد بخش مدیریت سایت شوید. با ورود به پنل مدیریت قالب، میتوانید پوستههای موجود روی سایتتان را مدیریت کنید و یا قالب دلخواه خود را نصب کنید. ورود به پنل مدیریت وردپرس برای این کار باید اول به انتهای آدرس سایتتان عبارت wp-login.php/ را اضافه کنید؛ اگر درست وارد کرده بادامه مطلب ...
برای نصب قالب وردپرس باید ابتدا وارد بخش مدیریت سایت شوید. با ورود به پنل مدیریت قالب، میتوانید پوستههای موجود روی سایتتان را مدیریت کنید و یا قالب دلخواه خود را نصب کنید.
ورود به پنل مدیریت وردپرس
برای این کار باید اول به انتهای آدرس سایتتان عبارت wp-login.php/ را اضافه کنید؛ اگر درست وارد کرده باشید صفحه ورود به شکل زیر برای شما بازخواهد شد. همانطور که اطلاع دارید ورود از طریق این صفحه برای انجام هر کاری روی وردپرس نیاز است.
مشخصات مدیریت شامل نام کاربری و رمز عبوری که موقع نصب وردپرس ایجاد کردهاید را وارد کنید و روی ورود کلیک کنید؛ تا وارد پنل مدیریت اصلی وردپرس شوید. دقت داشته باشید این نام کاربری باید دسترسی مدیریت کل را داشته باشد.
نصب قالب از طریق پنل مدیریت وردپرس
بعد از باز شدن پنل مدیریت باید به منوی نمایش > پوستهها بروید. در اینجا میتوانید قالبهای وردپرسی خود را مدیریت کنید.
بعد از ورود به صفحه پوستهها سه قالب پیشفرض وردپرس را مشاهده خواهید کرد. برای اضافه کردن قالب جدید باید بر روی دکمه افزودن پوسته تازه کلیک کنید.
سپس برای شما صفحهای باز میشود که چند قالب درون آن قرار دارد و از سایت wordpress.org گرفته میشود. توجه کنید که ما کاری به این قالبها به دلیل انگلیسی بودن آنها و مناسب نبودن برای سایتهای فارسی نداریم. اما درهرصورت اگر دوست دارید این قالبها را روی سایتتان نصب کنید مشکلی نیست.
- اشتراک گذاری
-
رویا فوق لیسانس کامپیوتر نرم افزاراضافه شده ۱۳۹۹/۰۲/۲۹در 8:18 AM پاسخ داده شدهاین پاسخ ویرایش شده است.
بعضی وقتها نیاز داریم بصورت منظم همه خطوط برای مثال ۲ سانتی متر از یکدیگر فاصله داشته باشند .برای این کار بایستی از تغییر در کد های CSS بهره بگیریم و آن ها را تغییر داده و فاصله های مورد نظر خود برای نمونه ۲ سانتی متر را اعمال کنیم . برای تنظیم ارتفاع بین خطوط در وردپرس کد زیر را در استایل قالب خودادامه مطلب ...
بعضی وقتها نیاز داریم بصورت منظم همه خطوط برای مثال ۲ سانتی متر از یکدیگر فاصله داشته باشند .برای این کار بایستی از تغییر در کد های CSS بهره بگیریم و آن ها را تغییر داده و فاصله های مورد نظر خود برای نمونه ۲ سانتی متر را اعمال کنیم . برای تنظیم ارتفاع بین خطوط در وردپرس کد زیر را در استایل قالب خود قرار دهید: :
body{ line-height: 18px; }
برای جاستیفای کردن متن در وردپرس هم کد زیر را قرار دهید
<p align="right">
- اشتراک گذاری
-
غیرفعال کردن بروزرسانی اتوماتیک در وردپرس با افزونه بهترین روش برای مدیریت روی بروزرسانیهای وردپرس استفاده از افزونه Easy Updates Manager است. شما کافیست این افزونه را نصب و فعال کنید، اگر با نحوه نصب افزونه وردپرس آشنا نیستید حتماً آموزش نحوه نصب افزونه در وردپرس را مطالعه کنید. بعد از فعالسازی ازادامه مطلب ...
غیرفعال کردن بروزرسانی اتوماتیک در وردپرس با افزونه
بهترین روش برای مدیریت روی بروزرسانیهای وردپرس استفاده از افزونه Easy Updates Manager است. شما کافیست این افزونه را نصب و فعال کنید، اگر با نحوه نصب افزونه وردپرس آشنا نیستید حتماً آموزش نحوه نصب افزونه در وردپرس را مطالعه کنید.بعد از فعالسازی از منوی مدیریت وردپرس به پیشخوان » Updates Options مراجعه کنید.
این افزونه راحتترین روش برای مدیریت بروزرسانیهای خودکار وردپرس است، شما به راحتی میتوانید از این افزونه استفاده کنید تا کنترل دقیقی روی بروزرسانیهای خود داشته باشید.برای جلوگیری از بروزرسانی خودکار تمام بخشها کافیست از بخش اول گزینه Disable all updates را انتخاب کنید.
اما اگر قصد دارید بخشی از بروزرسانیهای اتوماتیک را غیرفعال کنید باید این گزینه را روی Enable Updates قرار دهید تا بخشهای دیگر افزونه فعال شود.به بخش Automatic updates مراجعه کنید و روی گزینه Custom آنرا تنظیم کنید تا منوی جدید زیر آن برای شما باز شود که به شما قابلیت فعال و غیرفعال کردن بروزرسانی اتوماتیک وردپرس ، ترجمهها ، قالبها ، افزونهها را میدهد.
نکته : تفاوت بخش Automatic updates با پایینتر که گزینههای دیگر با همین عناوین دارند در این است که وقتی در اینجا این مورد را فعال کنید، همه بروزرسانیها به صورت اتوماتیک انجام میگردد، اما پایینتر فقط نسخههای که به طور پیشفرض اتوماتیک بروزرسانی میشوند را فعال یا غیرفعال میکند.همچنین از منوی بالا گزینه Plugin و Themesمیتوانید هرکدام از افزونههای وردپرس که تمایل دارید اتوماتیک بروزرسانی شوند را فعال کنید.
کوچک کردن- اشتراک گذاری
لوازم ارایشی
لوازم ارایشی
کوچک کردن