چطور خوش عکس باشیم ؟ شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با وجود ظاهری مناسب نمی توانید عکس های خوبی از خودتان بگیرید. حواستان باشد که “خوش عکس بودن” و یا “بد عکس بودن” اتفاقی نیست. بعضی ها خوب می دانند که چطور تصویر خوبی از خود ثبت کنند و این چندان مرتبط با زیبایی خاص چهره نیست. ما به شما ده روشی راادامه مطلب ...
چطور خوش عکس باشیم ؟
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با وجود ظاهری مناسب نمی توانید عکس های خوبی از خودتان بگیرید. حواستان باشد که “خوش عکس بودن” و یا “بد عکس بودن” اتفاقی نیست. بعضی ها خوب می دانند که چطور تصویر خوبی از خود ثبت کنند و این چندان مرتبط با زیبایی خاص چهره نیست. ما به شما ده روشی را که با آن می توانید به فردی خوش عکس بدل شوید را خواهیم گفت.
۱- طوری بایستید که لاغرتر بنظر برسید
فرم بدن اشتباه می تواند شما را تا حداقل پنج کیلو چاقتر و یا لاغرتر از آنچه هستید نشان دهد. اگر می خواهید در حالت ایستاده ظاهری لاغرتر از خودتان ثبت کنید فاصله پاهایتان نباید زیاد باشد. سعی کنید وزنتان را روی یکی از پاهایتان بیاندازید و پای دیگرتان را کمی خم کنید.
۲- مستقیم و بی حالت نایستید
اگر مستقیم و بدون هیچ حالتی درو به دوربین بایستید چهره ای بیروح و کسل کننده از خود ثبت خواهید کرد. انحنا دادن به فرم بدن و زاویه نیم رخ یا سه رخ ظاهری جذابتر به شما خواهد داد خصوصا در عکس های گروهی. علاوه بر این، در این حالت بدنتان خوش فرمتر و لاغرتر بنظر می رسد.
۳- پیشانی جلو، چانه پایین
اگر می خواهید در عکس ها چهره ای زیبا داشته باشید حتما این کار را بکنید، حتی اگر غبغب ندارید. یادتان نرود که کمی نگاهتان را به سمت دوربین بچرخانید.
۴- از دست هایتان استفاده کنید
اگر به تصویر ستارگان روی فرش قرمزها دقت کرده باشید، حتما دیده اید که غالبا به هنگام عکس گرفتن دستشان را به حالت خمیده روی کمرشان می گذارند. با اینکه ممکن است این روش کمی قدیمی بنظر برسد اما همچنان می تواند به شما ظاهری جذاب ببخشد. در این روش دستی که به دوربین نزدیک تر است را روی کمرتان بگذارید و کمی به بدنتان انحنا دهید. هرگز دستانتان را بدون حالت خاصی کنار بدنتان قرار ندهید چرا که ظاهری شلخته و نامطلوب به شما می دهد.
۵- راحت باشید
راحت ترین راه برای خراب کردن یک عکس لبخند تصنعی است. اگر لبخندتان در تمام عکس هایتان تصنعی بننظر می رسد ساده ترین راه این است که زبانتان را پشت دندانهای جلویی فک بالایتان بگذارید و لبخند بزنید. سعی کنید راحت باشید و حالتی تصنعی به چشم ها و لب هایتان ندهید.
۶- درست آرایش کنید
به این دلیل مهم که دوربین تصویری دوبعدی از شما ثبت می کند آرایش شما در دوربین متفاوت جلوه می کند. سعی کنید از آرایش مات استفاده کنید و کمتر از رنگ های براق و کرم پودرهای چرب استفاده کنید. برای عکس انداختن از آرایش های کمی تیره تر از حالت معمول استفاده کنید، بخصوص برای آرایش چشم ها. سعی کنید از رژلب های تیره تر از پوست خود استفاده کنید. برجسته تر کردن گونه ها نیز راه دیگری برای زیباتر کردن چهره تان در عکس هاست.
۷- کمی به موهایتان حجم دهید
با حجم دادن به موهایتان می توانید صورتتان را پرتر و بانشاط تر نشان دهید. اگر صورت استخوانی و لاغری دارید استفاده از این روش را در تمامی عکس هایتان توصیه می کنیم.
۸- از لباس های مناسب استفاده کنید
بسیاری با تکیه بر این باور غلط که می توان با پوشیدن چندین لباس نواقص بدن را پوشاند چهره ناخوشایندی از خود در عکس هایشان ثبت می کنند. سعی کنید از یک یا حداکثر دو لباس تیره رنگ به جای چندین لباس استفاده کنید. استفاده از لباس های خیلی تنگ و یا گشاد یکی دیگر از اشتباهات معمول است. در انتخاب سایز لباس خصوصا سایز شلوار سعی کنید دقیقا سایز خودتان را انتخاب کنید.
۹- زمان مناسبی از روز را برای عکس گرفتن انتخاب کنید
برای عکس هایی که در هوای آزاد گرفته می شوند، تابش عمودی خورشید به دلیل ایجاد سایه های بسیار تیز و مزاحم از یکطرف و نمودار شدن تمامی خطوط صورت از طرف دیگر می تواند عکس هایتان را خراب کند. بهترین زمان برای عکس گرفتن عصرها است که خورشید نور ملایمی دارد. فراموش نکنید که رو به نور بایستید.
۱۰- روبروی آینه بایستید
بهترین راه برای انتخاب بهترین حالت و ژست تمرین کردن جلوی آینه است. اگر تابحال این روش را تجربه نکردید حتما امتحانش کنید. این روش به شما کمک می کند زوایای زیباتر صورتتان را پیدا کنید.
کوچک کردن
کمبودهای دوربین موبایل در مقایسه با دوربین دیجیتال ۱- نداشتن لنز متحرک یکی از بدترین کمبود دوربین گوشیهای هوشمند نداشتن لنز متحرک است. برخی از گوشیهای هوشمند دارای زوم هوشمند، لنز دوم و حتی سوم برای افزایش فاصله کانونی هستند و برخی امکان نصب لنز مبدل را نیز دارند. اما هیچیک از این امکانات نمیتوانادامه مطلب ...
کمبودهای دوربین موبایل در مقایسه با دوربین دیجیتال
۱- نداشتن لنز متحرک
یکی از بدترین کمبود دوربین گوشیهای هوشمند نداشتن لنز متحرک است. برخی از گوشیهای هوشمند دارای زوم هوشمند، لنز دوم و حتی سوم برای افزایش فاصله کانونی هستند و برخی امکان نصب لنز مبدل را نیز دارند. اما هیچیک از این امکانات نمیتواند باعث شود که دوربین گوشی موبایل جایگزین دوربین دیجیتال شود.
۲- سرعت فوکوس
یکی از موارد مهم برای عکاسان حرفه ای سرعت فوکوس است. گوشی هوشمند حتی با وجود قدرت پردازش رایانهای، باز هم در هنگام فوکوس کردن سرعت قابل قبولی ندارند و علاوه بر سرعت پایین فوکوس، در شاتر هم تاخیری مابین نیم تا یک ثانیه دارد. این کندی شاید برای افراد عادی مسالهای نباشد اما برای کاربران حرفه ای بسیار عذاب آور است.
۳- نداشتن شاتر مکانیکی و دیافراگم فیزیکی
امروزه به دلیل کوچک ساختن دوربین های گوشی قسمت های مهم را از ساختار دوربین حذف کردهاند. شاتر الکترونیکی امروزه جاگزین شاتر مکانیکی شده است و لنز همیشه باز است و گزینه ای برای کنترل دیافراگم وجود ندارد. استفاده از شاتر الکترونیکی مشکلات خاص خود را دارد، چرا که تصویر در ایزوی بالا دچار نویز میشود و هنگام عکاسی از سوژه های متحرک عکس تار میشود و همچنین نمیتوان از آب روان و یا ماشین در حین حرکت و در شب عکس گرفت چون که دیافراگم F1.8 برای پایین آوردن سرعت شاتر بیش از حد درخشان است.
از طرف دیگر، اساسا امکان کاهش سرعت شاتر نیز وجود ندارد. بهعنوان عکاس اگر بخواهید با فلش عکس بگیرید، لازم است سرعت شاتر را کاهش دهید؛ نبود شاتر مکانیکی و فقدان کنترل دیافراگم فیزیکی، در دنیای عکاسی دو کاستی بزرگ به شمار میروند که استفاده از فلش دوگانه در گوشیهای هوشمند هیچ کمکی به پوشش آنها نمیکند.
۴- سایز حسگر
این مورد از دیگر نقایص دوربین گوشیهای هوشمند دارای اهمیت کمتری است. اگر تولید کنندگان گوشی هوشمند بتوانند دوربینی با اندازهی حسگر یک اینچ را در گوشیهای خود جای دهند حرکت عظیمی به حساب میآید. در این میان رزولیشن کمترین اهمیت را دارد و هنوز هم کاربران موبایل در هنگام خرید به میزان رزولیشن اهمیت میدهند، اما حقیت این است اگر دوربین ۸ مگاپیکسل را خوب طراحی کنند میتواند از دوربین ۴۰ مگاپیکسلی هم بهتر عمل کند.
۵- کیفیت لنز
امروزه در دنیای گوشیهای هوشمند گشودگی دیافراگم دوربینها به F1.7، F1.6 و اخیرا F1.5 افزایش پیدا کرده است. این فاکتور شاید دستمایهی مانورهای تبلیغاتی شرکتها قرار گرفته باشد و توانسته باشد توجههای زیادی را به خود جلب کند، اما به واقع F1.7 در مقایسه با F1.6 فرق چندانی ندارد.
چیزی که اهمیت دارد کیفیت اپتیکال یا ساختار لنز است. اگر لنز باکیفیت باشد، گشودگی دیافراگم اهمیت چندانی نخواهد داشت. یک لنز خوب با گشودگی دیافراگم F2.8 ولی شفافیت و وضوح عالی و کنتراست و کنترلهای فنی خوب به مراتب بهتر از یک لنر F1.8 با کاستیهای زیاد است؛ کاستیهایی که اگر گشودگی دیافراگم اینقدر زیاد نبود راحتتر قابل رفع بودند.

تفاوت قیمت گوشی هوشمند با دوربین دیجیتال
تفاوت قیمت این دو محصول بحث مهمی است که جای بحث دارد. دوربین دیجیتال ابزاری حرفه ای است که برای عکاسان طراحی شده است که تمام استانداردهای یک دوربین که در بالا در مورد آن صحبت کردیم در آنها رعایت شده است. تنها برتری که گوشی هوشمند نسبت به دوربین عکاسی حرفه ای دارد اندازه و وزن و قیمت پایین آن است.
کوچک کردن