سلام بستی به حجم کار و یوزرت داره. اگه حجم یوزر کم داری میتونی با هاست کم شروع کنی اگه خواستی حجم هاست رو بالاببر من برای یک سایت که خرید گل انجام میداد هاست گرفتم 10گیگ. بیشترش موند. از سال بعدش 1 گیگ گرفتم وراضی بودن. اما یک سایت آموزشی هاست با حجم بالاتر میخواد
یک سوال Latest سوالات
-
این پاسخ ویرایش شده است.
-
این پاسخ ویرایش شده است.
برپ سوییت یه ابزاره برای امنیت و استفاده های خوب و بد ( بستگی به فردش داره ) در کل ابزار خیلی جالبیه و خیلی از آکادمی ها ندیدم که بخوان به صورت تخصصی و اصولی شروع به آموزش دادن این ابزار بکنن ولی توی سبزلرن ما یه دوره آموزش برپ سوییت داریم که به دردتون میخوره و میتونید با جستجو توی گوگل به این نتیجهادامه مطلب ...
برپ سوییت یه ابزاره برای امنیت و استفاده های خوب و بد ( بستگی به فردش داره )
در کل ابزار خیلی جالبیه و خیلی از آکادمی ها ندیدم که بخوان به صورت تخصصی و اصولی شروع به آموزش دادن این ابزار بکنن
ولی توی سبزلرن ما یه دوره آموزش برپ سوییت داریم که به دردتون میخوره و میتونید با جستجو توی گوگل به این نتیجه برسید .
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
تبدیل MBR به GPT روش اول: استفاده از ابزار gptgen برای تبدیل MBR به GPT بدون از دست دادن اطلاعات با استفاده از ابزار متنی gptgen می توانید پارتیشن استایل MBR را به جی پی تی تبدیل کنید، به همین منظور مراحل زیر را به همراه ما طی کنید: قدم اول: Gptgen را دانلود کنید و پس از اکسترکت در مسیر c:\tools\gptادامه مطلب ...
تبدیل MBR به GPT
روش اول: استفاده از ابزار gptgen برای تبدیل MBR به GPT بدون از دست دادن اطلاعات
با استفاده از ابزار متنی gptgen می توانید پارتیشن استایل MBR را به جی پی تی تبدیل کنید، به همین منظور مراحل زیر را به همراه ما طی کنید:
قدم اول: Gptgen را دانلود کنید و پس از اکسترکت در مسیر c:\tools\gptgen-1.1 نصب کنید و سپس Gptgen را با دسترسی Administrator اجرا کنید.
قدم دوم: سپس دستور diskpart را اجرا کنید و بعد از آن طبق تصویر زیر دستور list disk را وارد کنید تا تمامی دیسک های سیستم به شما نمایش داده شود.
در تصویر فوق می بینیم که Disk 0 از نوع MBR است زیرا زیر ستون Gpt خالی است.
قدم سوم: حالا می رویم سراغ تبدیل MBR به GPT ، کافی است دستور زیر را در ترمینال وارد کنید:
gptgen.exe -w \\.\\physicaldrive0
که با زدن این دستور پیام زیر به شما نمایش داده می شود که باید Y را برای تایید بزنید.
This tool cannot guarantee that such partitions will remain bootable after conversion.” and ask “Do you want to continue? [Y/N]
مطابق تصویر فوق زمانی که Success! به شما نمایش داده شد با موفقیت توانسته اید دیسک MBR خود را به GPT تبدیل کنید.
روش دوم : استفاده از ابزار گرافیکی AOMEI Partition Assistant برای تبدیل MBR به GPT
قدم اول : نرم افزار AOMEI Partition Assistant را دانلود کنید و پس از نصب اجرا کنید. سپس مانند تصویر دیسک MBR خود را انتخاب کنید و پس از کلیک راست روی آن گزینه Convert to GPT Disk را انتخاب کنید.
قدم دوم: برای تایید عملیات تبدیل روی OK کلیک کنید.
قدم سوم: همانطور که در تصویر زیر می بینید به صفحه اصلی برنامه بازگشتیم و دیسک مورد نظر را اکنون GPT نمایش می دهد ، اما برای تکمیل فرایند باید از قسمت بالا روی Apply کلیک کنیم.
نکات مهم:
- اگر شما در حال تبدیل بوت دیسک از MBR به GPT هستید باید بدانید که دوایس شما از EFI/UEFI پشتیبانی کند در غیر این صورت پس از تبدیل قادر به بوت کردن نمی باشید.
- ابزار gptgen بسیار مطمئن تر از AOMEI Partition Assistant می باشد.
تبدیل GPT به MBR
زمانی که در حال نصب Windows 10/8/7 هستید ممکن است با ارور عدم امکانن نصب به دلیل “The selected disk has an MBR partition table or GPT partition table” مواجه شوید که در این صورت می توانید به سادگی قبل از نصب ویندوز تبدیل GPT به MBR و بلعکس را انجام دهید. کافی است ابزار AOMEI Partition Assistant bootable media را روی فلش USB بریزید و از روی آن این ابزار را Boot کنید. برای اینکار مراحل زیر را دنبال کنید.
قدم اول: روی یک کامپیوتر دیگر ابزار AOMEI Partition Assistant را دانلود کنید و آن را پس از نصب اجرا کنید.
قدم دوم: اکنون در محیط نرم افزار روی گزینه Make Bootable Media کلیک کنید و مراحل را طی کنید.
قدم سوم: اکنون دیسک Bootable شده را در سیستم مورد نظر بوت کنید.
قدم چهارم: اکنون مانند آموزش های پیش در محیط این برنامه می توانید به راحتی تبدیل GPT به ام بی ار را انجام دهید.
- اشتراک گذاری
-
معمولا تمام تلوزیون های امروزی از کابل های HDMI پشتیبانی می کنند برای همین می توانید از این راه به راحتی کامپیوتر یا لب تاب خود را به تلوزیون متصل نمایید. اتصال رایانه به تلویزیون با کابل HDMI تمام نمایشگرها و تلویزیون های مدرن دارای پورت HDMI هستند. در بیشتر موارد ، بیش از یک عدد پورت در پشت و یا دادامه مطلب ...
معمولا تمام تلوزیون های امروزی از کابل های HDMI پشتیبانی می کنند برای همین می توانید از این راه به راحتی کامپیوتر یا لب تاب خود را به تلوزیون متصل نمایید.
اتصال رایانه به تلویزیون با کابل HDMI
تمام نمایشگرها و تلویزیون های مدرن دارای پورت HDMI هستند. در بیشتر موارد ، بیش از یک عدد پورت در پشت و یا در کنار تلویزیون قرار دارد. اکثر کامپیوترها و تعداد زیادی از لپ تاپ ها نیز این گزینه اتصال را ارائه می دهند و این گزینه را به یکی از ساده ترین راه ها برای اتصال کامپیوتر شما به تلویزیون تبدیل کرده است ، مخصوصاً با در نظر گرفتن این که فقط با یک کابل هم تصویر و هم صدا کار می کند.
برای اتصال دو دستگاه ، یک سر کابل HDMI را به پورت تلویزیون و سر دیگر آن را به پورت PC وصل کنید.
مراحل را به صورت تصویری باهم مرور می کنیم
1- اتصال کابل HDMI به لب تاب
2- اتصال کابل HDMI به تلوزیون
3- تنظیم ورودی در تلوزیون
در این مرحله ورودی hdmi که به آن کابل اتصال را وصل کرده اید را انتخاب نمایید
4- تنظیم خروجی در لب تاب
در این مرحله با استفاه از دکمه های Ctrl + F8 مطابق شکل زیر استفاده کنید.
در این مرحله می توانید انواع نمایش تصویر را انتخاب نمایید مثلا نمایش تصویر در لب تاب و تلوزیون یا نمایش فقط در تلوزیون یا اینکه استفاده از دو دسکتاپ به صورت جداگانه.
نکته: در صورتی که تصویر نامیزان یا به سایز دلخواه شما نیست یا حتی ناقص است کافیه با راست کلیک کردن در دسکتاپ و انتخاب گزینه Screen resolution رزولوشین را تغییر دهید تا تصویر متناسب با نمایشگر شما شود.
- اشتراک گذاری
-
این پاسخ ویرایش شده است.
سلام @amirjoodel میشه بفرمایید منظور شما دقیقا چه نرم افزاری هست؟
سلام amir joodel میشه بفرمایید منظور شما دقیقا چه نرم افزاری هست؟
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
نمونه صرافی خارجی طراحی شده توسط وبسایت پیشگامانوبسایت پیشگامان دیدم عالی بود یه نگاه بنداز اینم آدرس صرافیآدرس صرافی که طراحی کرده بودند www.arsaswap.com
نمونه صرافی خارجی طراحی شده توسط وبسایت پیشگامانوبسایت پیشگامان دیدم عالی بود یه نگاه بنداز
اینم آدرس صرافیآدرس صرافی که طراحی کرده بودند
- اشتراک گذاری
-
طراحی سایت با استفاده از وردپرس وردپرس چیست؟ وردپرس در ابتدا به عنوان یک پلتفرم ساخت وبلاگ با استفاده از زبان PHP (Hypertext Preprocessor) و MySQL (یک سیستم مدیریت پایگاه دادههای رابطهای متن باز) ساخته شد. اما امروزه وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کامل و چیزی بیشتر از یک پلتفرم وبلاگنویسی است. شادامه مطلب ...
طراحی سایت با استفاده از وردپرس
وردپرس چیست؟ وردپرس در ابتدا به عنوان یک پلتفرم ساخت وبلاگ با استفاده از زبان PHP (Hypertext Preprocessor) و MySQL (یک سیستم مدیریت پایگاه دادههای رابطهای متن باز) ساخته شد. اما امروزه وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کامل و چیزی بیشتر از یک پلتفرم وبلاگنویسی است. شما میتوانید با استفاده از آن یک وبسایت استاندارد، سایت شبکه اجتماعی، سایت فروشگاهی و هر سایت دیگری با آن ایجاد کنید؛ به همین دلیل بسیاری از افراد (از جمله بسیاری از مشاغل) این نرمافزار قدرتمند و ساده را انتخاب میکنند. برای مثال سایت کمپانیهای Sony، New York Post و NBC با استفاده از وردپرس ساخته شدهاند. در حال حاضر (سال 2020) بیش از 33% از کل وبسایتهای دنیا از وردپرس استفاده میکنند. در ادامه به مزایا و معایب وردپرس میپردازیم:
مزایای طراحی سایت با وردپرس
مزایای طراحی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس عبارتند از:
سادگی نصب و استفاده حتی برای مبتدیان
با مراجعه به سایت وردپرس و دانلود فایل نصب آن، تنها با چند کلیک ساده میتوانید سایت خود را ایجاد کنید. ایجاد صفحات، پستها و افزودن بسیاری ویژگیهای دیگر نیز به راحتی امکانپذیر است. این مورد یکی از دلایل برتری وردپرس بر سایر سیستمهای مدیریت محتوا مانند جوملا و دروپال است.
قالبهای آماده فراوان
قالبهای آماده زیادی برای انواع سایتهای وردپرسی با کاربردهای مختلف در فروشگاههای اینترنتی مثل تمفارست قابل خریداری هستند. افرادی نیز این قالبها را تهیه کرده و پس از راستچین کردن و افزودن فایلهای ترجمه، آنها را در فروشگاههای ایرانی در اختیار شما قرار میدهند. بدین ترتیب میتوانید هر گاه از ظاهر سایت خود خسته شدید، به راحتی آن را تغییر دهید. البته توصیه میشود قالبهای وردپرسی را جهت اطمینان از امنیت و عدم وجود کدهای مخرب، از فروشگاههای معتبر تهیه کنید.
پلاگینهای کاربردی
صدها و شاید میلیونها پلاگین وردپرس برای افزودن امکانات جانبی به سایتها وجود دارند. پلاگینها به شما این امکان را میدهند که سایت خود را هر چه بیشتر شخصیسازی کرده و سایت مورد نظر خود را تنها با چند کلیک و بدون نیاز به داشتن دانش برنامهنویسی ایجاد کنید. توصیه ما به شما استفاده از پلاگینهای موجود در مخزن وردپرس یا خریداری از فروشگاههای معتبر است.
جامعه پشتیبانی قدرتمند
همانطور که قبلا اشاره کردیم درصد زیادی از کل وبسایتهای جهان از وردپرس استفاده میکنند. استفاده زیاد کاربران از وردپرس موجب رشد و شکوفایی جامعه بزرگ آن شده است. هر گاه در استفاده از وردپرس یا قالبها و افزونههای آن به مشکل برخورد کردید، میتوانید کتابهای الکترونیکی، وبلاگها، آموزشهای آنلاین و انجمنهای پرسش و پاسخ زیادی را بیابید که به شما در حل مشکلتان کمک کنند.
بهروزرسانیهای متعدد
وردپرس یک سیستم متنباز است که بازخوردهای زیادی از سوی طراحان و توسعهدهندگان وب جهت بهبود کارآیی و رفع باگهای امنیتی دریافت میکند. تیم پشتیبانی وردپرس همواره بازخوردها را بررسی کرده و نسخههای جدیدتری از وردپرس را ارائه میدهند.
معایب طراحی سایت با وردپرس
طراحی سایت با استفاده از وردپرس معایب خاص خود را دارد که عبارتند از:
هزینه بالای نگهداری
اگر قالبها و پلاگینهای موجود نیازهای شما را برطرف نمیکنند و نیاز دارید تا از یک برنامهنویس برای افزودن ویژگیهای دلخواه به سایت خود کمک بگیرید، برای شما هزینه بالایی خواهد داشت. هنگام بهروزرسانیهای وردپرس، قالبها و پلاگینها نیز ممکن است مشکلات و ناسازگاریهایی به وجود بیاید که اگر در این زمینه حرفهای نباشید باید از یک متخصص وردپرس کمک بگیرید.
آسیبپذیری
به علت متن باز بودن وردپرس، کدهای آن در دسترس همهی افراد قرار دارد و در صورتی که فردی بتواند رخنهای در آن پیدا کند، به راحتی میتواند میلیونها سایت را هک کند. البته این توانایی مختص برنامهنویسان حرفهای و باتجربه است که سالها با این سیستم کار کرده و با کدهای آن آشنایی دارند. به همین دلیل پیشنهاد میشود همواره وردپرس خود را بهروزرسانی کنید تا از آسیبهای ناشی از سیستمهای قدیمی در امان باشید.
طراحی سایت با استفاده از زبانهای تحت وب
برخی ترجیح میدهند از سیستم مدیریت محتوای منحصر به فرد خود استفاده کنند. در این روش برنامهنویس با در نظر گرفتن خواستهها و نیازمندیهای سایت، صفر تا صد سیستم مدیریت محتوا و قالب را طبق سلیقه مشتری کدنویسی میکند. در ادامه طراحی سایت با استفاده از محبوبترین زبانهای تحت وب یعنی پایتون، جاوا و جاوا اسکریپت را بررسی میکنیم.
طراحی سایت با استفاده از Python
پایتون یک زبان مفسری متن باز است که با داشتن کتابخانههای قدرتمند و حرفهای در زمینههای طراحی وب و امنیت سایبری، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، رباتیک و… به یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی در سراسر دنیا تبدیل شده است. فریمورکهای Django، Flask، Bottle، Pyramid، Web2py و Cherrypy از جمله فریمورکهای محبوب پایتون در زمینه توسعه اپلیکیشنهای تحت وب هستند. از زمان عرضه این زبان در سال 1989 تاکنون، روز به روز بر محبوبیت آن افزوده شده است و امروزه جامعهی بسیار بزرگی از آن برای توسعهی نرمافزارهای تحت وب، دسکتاپ و موبایل استفاده میکنند. اگرچه پایتون نسبت به PHP سریعتر است اما در مقایسه با C++ و Java سرعت پایینتری دارد. عدم وجود ویژگیهای protected، private و public یکی از معایب پایتون است.
طراحی سایت با استفاده از Java
جاوا در سال 1991 توسط شرکت Oracle عرضه شد و امروزه یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی است. حتی اگر توسعهدهنده یا برنامهنویس هم نباشید به احتمال زیاد بارها نام جاوا را شنیدهاید. امروزه بیش از 9 میلیون توسعهدهنده و 7 میلیارد دستگاه از جاوا استفاده میکنند. بسیاری از توسعهدهندگان، جاوا را به دلایلی از جمله امنیت خوب، جامعه پشتیبانی قوی، امکان استفاده مجدد کدها و مقیاسپذیری بالای آن استفاده میکنند. استفاده از جاوا برای تولید اپلیکیشنهای تحت وب پیچیده گزینه خوبی است. شما میتوانید برای سادهتر کردن برنامهنویسی تحت وب با این زبان از jsp برای ادغام کدهای سمت سرور و کلاینت استفاده کنید.
طراحی سایت با استفاده از Javascript
زبان اسکریپتنویسی یا برنامهنویسی جاوا اسکریپت در سال 1995 توسط شرکت Netscape با هدف تبدیل صفحات ایستا به صفحات پویا عرضه شد. امروزه بسیاری از وبسایتهای مدرن از جاوا اسکریپت استفاده میکنند. جاوا اسکریپت در مرورگر کاربر اجرا میشود و این موضوع باعث بالا رفتن سرعت سایت میشود. سادگی یادگیری و سرعت خوب جاوا اسکریپت باعث شده است تا بسیاری از استارتآپها، از این زبان برای توسعه سایتها و اپلیکیشنها استفاده کنند. اگر قصد دارید سایت خود را با استفاده از جاوا اسکریپت توسعه دهید، پیشنهاد میشود از پلتفرم Node.js برای کدنویسی سمت سرور و توسعه اپلیکیشنهای تحت وب استفاده کنید. در این پلتفرم متن باز از متد non-blocking برای مدیریت ورودیها و خروجیها استفاده میشود. مزیت این متد کاهش فشار بر سرور و افزایش سرعت است. نود جی اس قابلیت پیادهسازی بر روی سیستمعاملهای Windows، Linux و Mac را دارد و توسعه وب اپلیکیشنها را تا حد زیادی ساده میکند.
بالاخره طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا زبانهای برنامه نویسی؟
در این مقاله به مقایسه طراحی سایت با استفاده از دو روش استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا مانند wordpress و استفاده از زبانهای تحت وب از جمله Python، Java و Javascript پرداخته شد. روش اول سرعت بالاتری داشته و حتی برای استفاده افراد مبتدی و ناآشنا با برنامهنویسی نیز مناسب میباشد. روش دوم معمولا توسط افراد حرفهای استفاده میشود، امنیت بالاتری داشته و اندکی زمانبر است. علاوه بر این، هزینه بالاتری نسبت به روش اول خواهد داشت زیرا همه چیز از صفر و توسط برنامهنویسان حرفهای نوشته میشود و شما به تنهایی نمیتوانید ویژگیهای مورد نظر را به سایت خود بیفزایید یا طرح قالب آن را تغییر دهید.
در این روش قالب و سیستم مدیریت محتوای سایت کاملا مطابق با خواستههای شما ساخته شده و کدهای غیرضروری که موجب سنگینشدن سایت میشوند، در آن وجود ندارد. در واقع هر کدام از این روشها مزایا و معایب خاص خود را دارند و شما میتوانید با در نظر گرفتن این موارد، اقدام به روش مناسب برای توسعه سایت مورد نظر کنید.
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
ویژگی های مهم یک هاست خوب چیست؟ یک هاست خوب علاوه بر این اینکه فضا و پهنای باند بالایی داره، از نظر قیمت، سرعت، امنیت و پشتیبانی هم باید دارای امتیاز بالایی باشه تا بتونه یک سایت و کسب و کار آنلاینتون به بهترین شکل میزبانی کنه. در این بخش مهم ترین ویژگی های یک هاست خوب رو بررسی میکنیم. قابلیادامه مطلب ...
ویژگی های مهم یک هاست خوب چیست؟
یک هاست خوب علاوه بر این اینکه فضا و پهنای باند بالایی داره، از نظر قیمت، سرعت، امنیت و پشتیبانی هم باید دارای امتیاز بالایی باشه تا بتونه یک سایت و کسب و کار آنلاینتون به بهترین شکل میزبانی کنه. در این بخش مهم ترین ویژگی های یک هاست خوب رو بررسی میکنیم.
-
قابلیت در دسترس بود (میزان آپتایم)
مهم ترین ویژگی یک هاست خوب اینکه که همیشه، هفت روز هفته و بیست و چهار ساعته کار کنه و پایدار باشه. اینطوری بازدیدکننده ها هر زمانی میتونند به سایتتون دسترسی داشته باشند. توی این ویژگی هاست باید سرور و اتصالات شبکه اش اثبات و پایدار باشه. این پایداری و در دسترس بودن سرور باید بالای 99 درصد باشه. خوشبختانه در اکثر شرکت های معتبر هاستینگ این مورد تضمین شده هست.
-
فضای هاست
منظور از فضای هاست، اندازه مجاز ذخیره سازی فایل های شما در هاست (از آپلود فایل ها تا اطلاعات ذخیره شده در پایگاه داده) است. حجم این فضا براساس گیگابایت هست که در سرویس های شرکت های هاستینگ متفاوته. شما میتونید بر اساس پیش بینی نیازتون این حجم از فضای ذخیره سازی رو انتخاب کنید. هرچند با وجود سرویس های مختلف ذخیره سازی آنلاین، میتونید بخشی از فایل هایتون رو در اون فضاها هم ذخیره کنید. بطور معمول برای یک وبلاگ وردپرسی حجم زیادی برای ذخیره زیادی اطلاعات نیاز نیست و یک فضای 10 گیگابایتی میتونه کار شما رو راه بیاندازه. اما اگر میخواهید سایتی بسازید که فایل های با حجم بالایی در اون هست میتونید فضای بیشتری رو در خرید هاست در نظر بگیرید.
-
پهنای باند هاست
به مقدار ترافیکی که روی سایت شما میتونه باشه پنهای باند میگند. از میزان بازدیدی که از سایت تون میشه تا تعداد فایل هایی که از سایت تون میتونه دانلود بشه جز پهنای باند حساب می شوند. معمولا پهنای باند به صورت ماهانه روی سرویس های میزبانی وب ارائه میشه و بر حسب گیگابایت هست. مثل فضای هاست، بخشی از پهنای باند هاست رو میتونید به بیرون هاست تون انتقال بدین. البته پنهای باند در بعضی از شرکت های هاستینگ به صورت نامحدود عرضه میشه و معمولا هم در سرویس ها بیشتر از حد نیاز عادی در نظر گرفته شده. اما اگه مثلا توی سایتتون ویدیوهای زیادی قرار دادید و این ویدیو از هاستتون خونده میشن قطعا شما به پهنای باند بالاتری نیاز دارید. چون اگه پهنای باند هاستتون تموم بشه سایتتون ساسپند میشه و تا ماه بعدی در دسترس نیست. به هر حال این ویژگی هم با توجه به پیش بینی تون از حجم ترافیک روی سایتتون قابل انتخاب است.
-
پشتیبانی گیری از اطلاعات (بک آپ) هاست
به هر علتی ممکنه سایت شما دچار تغییراتی بشه که از حالت معمول خودش خارج بشه. مثلا با تغییر در کدهای سایت، یا نصب یک افزونه و… بخشی از سایت تون از کار بیوفته و نتونید خودتون اون رو مثل قبل کنید. در اینجا اگه شما یک نسخه پشتبان از سایت و اطلاعاتش داشته باشید به راحتی میتونید اون رو به آخرین نسخه سالمش برگردونید. این پشتیبان گیری معمولا توسط شرکت های هاستینگ انجام میشه. بک آپ گیری منظم یکی از ویژگی های مهم در انتخاب هاست خوب است که در خرید هاست باید بهش دقت کنید.
-
دامنه اضافی یا ادآن دامین
اگه بخواین روی فضای هاستتون، چندتا سایت با آدرس دامنه های مختلف داشته باشید، باید دقت کنید هاستی که میخرید قابلیت اَدآن دامین (Add-On Domain) داشته باشه. شما میتونید با توجه به تعداد ادآن سرویسی که تهیه میکنید، از فضا و منابع هاست تون برای میزبانی و راه اندازی چند سایت استفاده کنید. داشتن ویژگی اضافه کردن چند دامنه بهتون کمک میکنه تا اگه بخواین در ابتدا چند سایت راه اندازی کنید در هزینه هاتون صرفه جویی کنید
-
پشتیبانی فنی
یکی از مهم ترین نکات در خرید یک هاست خوب، توجه به داشتن تیم پشتبانی قوی شرکت ارائه دهنده هاست هست. چون خیلی وقت ها ممکنه شما با مشکلات فنی مواجه بشید. وجود یک تیم پشتیبان قوی و همیشه در دسترس که بتونید براحتی از طریق راههای مختلف مثل تیکت، ایمیل، تماس تلفنی، چت آنلاین و… باهاشون در اراتباط باشید و بهتون کمک کنند تا مشکلاتتون رو حل کنید یک مزیت حساب میشه. برای اینکه از صحت پشتیبانی قوی خوب یک شرکت ارائه دهنده هاست مطمئن بشید کافیه از تجربیات افرادی که قبلا با این شرکت ها کار کردن باخبر بشید.
-
منابع و سرعت پردازش بالای هاست
مهم ترین دلیلی که میتونه در سرعت سایتتون نقش اساسی داشته باشه منابع و سرعت پردازش هاست تون هست. هر چند در سرعت لود سایت طراحی بهینه سایت هم خیلی مهمه اما اگه هاست خوبی تهیه نکنید این موضوع هم شما و هم بازدیدکننده هاتون رو اذیت خواهد کرد. اگه هاست تون از منابع ضعیفی استفاده کنه، کافیه تعداد بازدیدکننده های سایتتون کمی بالا بره تا سایتتون بخوابه. اما در مقابل منابع قوی سخت افزاری و نرم افزاری هاست باعث افزایش سرعت و امنیت سایت تون میشه. پس هنگام خرید هاست باید روی این موضوع دقت کنید و از شرکت های معتبر هاستتون تهیه کنید تا مجبور نشید سر کند بودن سایتتون، شرکت هاستینگتون رو عوض کنید و مجدد پول هزینه کنید.
-
امنیت سرور
امنیت سایت یکی از موارد مهم در کسب و کارهای آنلاین هست که از هک شدن و آسیب رسیدن به سایتتون جلوگیری میکنه. بخش عمده این امنیت برعهده شرکت های هاستینگ هست. البته وبمسترها هم در این مورد میتونند با استفاده از ترفندها و ابزارهایی که در اختیار دارند امنیت سایتشون رو بالاتر ببرند. معمولا شرکت های معتبر هاستینگ از امنیت بالاتری برخوردار هستند و این موضوع کمتر دغدغه تون میشه.
-
ارائه گواهینامه امنیتی SSL
گواهینامه امنیتی SSL یا همون پروتکل امن HTTPS امنیت سایت شما رو برای کاربران به ویژه در پرداخت الکترونیک تامین میکنه. خود این گواهینامه SSL روی بهبود سئوی سایت هم موثر است. البته در حال حاضر بیشتر شرکت های هاستیگ این گواهینامه را به صورت رایگان برای شما فعال میکنند، ولی حتما دقت کنید این ویژگی روی هاست مورد نظر شما به صورت رایگان وجود داشته باشد.
-
قیمت گذاری منصفانه و رقابتی
قیمت هم یکی از فاکتورهای مهم در تصمیم گیری برای خرید بهترین هاست است. البته باید دقت کنید که نه قیمت پایین و نه قیمت بالا هیچ کدوم نشونه مناسبی برای تعیین کیفیت یک هاست نیست. اما انتظار میره یک هاست خوب علاوه دارا بودن امتیاز بالا در مواردی که اشاره شد، دارای قیمت منصفانه نسبت به بقیه شرکت ها باشه.
تا اینجا 10 تا از مهم ترین فاکتورهای یک هاست خوب رو معرفی کردیم. کنار این فاکتورها، زمانی که شما میخواهید هاستی تهیه کنید با اصطلاحات و ویژگی هایی در سرویس های هاست مواجه می شید که دونستن اونها هم خالی از لطف نیست.
-
پارک دامین
پارک دامین (Parked Domain) یا دامین الیاس (Domain Alias) به معنی اتصال آدرس دامنه های دیگه به آدرس اصلی سایتتون هست. اگر شما چندتا دامنه داشته باشید و بخواهید همگی به آدرس یک سایت متصل بشه میتونید از این ویژگی استفاده کنید. به عنوان مثال شما دامنه .ir سایت اصلی خودتون که .com باشه رو هم تهیه کردید یا یک دامنه مشابه آدرس اصلی سایتتون که نمیخواستید رقیبی اون رو تهیه کنه خریداری کردید. حالا اگه بخواین هر کس این دامنه های فرعی رو که وارد میکنه به سایت اصلی وصل بشه، باید اون دامنه ها رو اصطلاحا روی دامنه اصلی پارک کنید.
-
ساب دامین
ساب دامین (SubDomain) یعنی زیر دامنه سایت اصلی. از ساب دامین میشه برای راه اندازی زیر مجموعه از سایت بصورت مجزا استفاده کرد. به عنوان مثال برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی در سایت تون از زیردامنه shop بصورت shop.site.com استفاده کنید. این کار باعث میشه بتونید هر بخش رو بصورت مجزا مدیریت کنید و براحتی قالب متفاوتی رو براش پیاده سازی کنید.
-
دیتابیس یا یانک اطلاعاتی
دیتابایس یا بانک اطلاعاتی محل ذخیره سازی اطلاعات سایت شما هستند. معمولا برای راه اندازی سایت های پویا با سیستم هایی مثل وردپرس یا برای راه اندازی سیستمی در سایتی (فروشگاه اینترنتی)، از دیتابیس مجزا برای ذخیره اطلاعات استفاده میشه. تعداد بانک اطلاعاتی یکی از ویژگی های سرویس های هاست هست. پس اگه به تعداد خاصی از بانک اطلاعاتی برای ذخیره سازی اطلاعات نیاز دارید به این گزینه دقت کنید.
-
نوع میزبانی: اشتراکی یا اختصاصی
میزبانی سایت شما میتونه بصورت اشتراکی، اختصاصی یا سرور مجازی و … باشه. در نوع میزبانی اشتراکی، چندین وب سایت روی یک سرور قرار میگیرند. میزبانی اشتراکی برای سایت های که تازه می خواهند راه اندازی بشوند گزینه مناسبی هست. چون هم قیمتشون نسبت به سایر حالت ها خیلی کم تر هست و هم مشکل خاصی برای یک سایت معمولی پیش نخواهد اومد. حتی اگه شما ماهیانه حدود 30000 بازدیدکننده هم داشته باشید هاست اشتراکی گزینه مناسبی برای خرید هست. در هاست اختصاصی یک سرور برای وب شما تخصیص داده میشه که این سرور فقط میزبان سایت شماست. طبیعی هست که قیمت این نوع هاست خیلی بیشتر از نوع اشتراکی هست. زمانی خرید این نوع هاست مناسبه که شما بخواین کسب و کار اینترنتی پر ترافیکی رو روی این هاست قرار بدید.
-
کنترل پنل مدیریت
کنترل پنل به نوعی رابط کاربری بین کاربر و هاست است. از طریق کنترل پنل شما میتونید هاست سایت تون رو مدیریت کنید. کارهایی مثل ساخت دیتابیس، مدیریت ایمیل ها، مدیریت فایل ها و غیره از طریق کنترل پنل مدیریت هاست انجام میشه. سی پنل (CPanel) و دایرکت ادمین (DirectAdmin) از جمله کنترل پنل های معروف هاست هستند.
کوچک کردن- اشتراک گذاری
-
داخل ترب و ایمالز نوع گوشی رو فروشگاه ها گذاشتند داخل عنوان محصول نهایت به فروشگاه زنگ بزنید
داخل ترب و ایمالز نوع گوشی رو فروشگاه ها گذاشتند داخل عنوان محصول نهایت به فروشگاه زنگ بزنید
کوچک کردن