ariyan
کاربر

ادامه تحصیل در ترکیه آسان هست یا سخت؟

افرادی هستند که به دلایل مختلف تمایل دارند تحصیلات دانشگاهی خود را در کشور دیگری مانند ترکیه ادامه دهند. از آنجایی که ورود به کشور ترکیه نیازمند ویزا نیست! آیا تحصیل در ترکیه شرایط آسانتری دارد یا مشکل تر از ادامه تحصیل در ایران است؟

1 پاسخ

  1. هزینه تحصیل در ترکیه کشور ترکیه از نظر بودجه تحقیقات و فناوری در جهان در رتبه چهاردهم قرار دارد. این کشور تنها در سال 2019 بیش از 327 میلیون دلار صرف تحقیقات پزشکی کرده است. این درحالی است که در مقابل این میزان از هزینه و خدمات بی‌نظیر آموزش و تحقیقات پزشکی، دانشگاه‌های ترکیه هزینه بسیار اندکی را ازادامه مطلب ...

    هزینه تحصیل در ترکیه

    کشور ترکیه از نظر بودجه تحقیقات و فناوری در جهان در رتبه چهاردهم قرار دارد. این کشور تنها در سال 2019 بیش از 327 میلیون دلار صرف تحقیقات پزشکی کرده است. این درحالی است که در مقابل این میزان از هزینه و خدمات بی‌نظیر آموزش و تحقیقات پزشکی، دانشگاه‌های ترکیه هزینه بسیار اندکی را از دانش‌جویان بین‌المللی دریافت می‌کنند. شهریه گرایش‌های پزشکی در ترکیه در دانشگاه‌های دولتی تنها در حدود 2 هزار دلار و شهریه دانشگاه‌های خصوصی به‌طور متوسط از حدود 10 هزار دلار در سال شروع می‌شود و در گران‌ترین دانشگاه‌ها تنها به 27 هزار دلار می‌رسد. این هزینه در دانشگاه‌های آمریکا چیزی در حدود سه تا هفت برابر است. علاوه‌بر این هزینه‌های زندگی دانشجویی در ترکیه نیز بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

    هزینه اجاره مسکن و خوابگاه در ترکیه

    هزینه تحصیل در ترکیه به ویژه شهرستان‌های آن نسبت به استان‌های آن بسیار کم‌تر است. تحصیل در ترکیه برای دانشجویان در شهرستان هزینه کمتری دارد. استفاده از خوابگاه هم به مراتب خرج کمتری نسبت به تهیه مسکن دارد. دانشگاه‌های دولتی دارای خوابگاه هستند و هر کدام از خوابگاه‌ها دو یا چهار نفره می باشند. هزینه خوابگاه‌های خصوصی کمی گران‌تر از خوابگاه‌های دولتی است. این هزینه‌ها برای خوابگاه ها نیز متغیر است. البته این نوع خوابگاه‌ها از امکانات مرفه‌تری نسبت به خوابگاه‌های دولتی برخوردار هستند. هزینه اجاره خانه بستگی به مکان زندگی و نوع خانه فرق دارد

    شرایط پذیرش و آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه

    دانشگاه ها در ترکیه به سه دسته تقسیم می شوند:

    ۱- دانشگاه‌های دولتی.

    ۲- دانشگاه‌های نیمه خصوصی.

    ۳- دانشگاه‌های خصوصی.

    برای تحصیل در دانشگاه های ترکیه و دریافت بورسیه های تحصیلی باید آزمون های ورودی هر دانشگاه به نام یوس YOS  و SAT شرکت کرد و بعد از کسب نمره قبولی در این آزمون ها فرد امکان ورود به آن دانشگاه در رشته مدنظر خود را دارد.
    هر دانشگاه برای هر رشته نمره های متفاوتی برای قبولی در این آزمون در نظر میگیرد .
    نکته قابل توجه این است که آزمون سراسری و کلی مانند کنکور وجود ندارد و هر دانشگاه آزمون جداگانه خود را برگزار میکند.

    کوچک کردن

لطفا ابتدا وارد شوید تا بتوانید پاسخ دهید.

پرسش‌های مرتبط