aalan

2 پاسخ

  1. اینترنت اشیا که با نام اختصاری IoT شناخته می‌شود، موضوع تازه‌ای نیست: شرکت‌های فناوری و دانشمندان این حوزه دهه‌هاست که درباره‌ی آن بحث می‌کنند؛ جالب است بدانید که از نخستین توسترِ متصل به اینترنت در همایشی در سال ۱۹۸۹ رونمایی شده است. IoT اساسا چیز ساده‌ای است: ‌متصل‌کردن اشیا از طریق اینترنت و فراهادامه مطلب ...

    اینترنت اشیا که با نام اختصاری IoT شناخته می‌شود، موضوع تازه‌ای نیست: شرکت‌های فناوری و دانشمندان این حوزه دهه‌هاست که درباره‌ی آن بحث می‌کنند؛ جالب است بدانید که از نخستین توسترِ متصل به اینترنت در همایشی در سال ۱۹۸۹ رونمایی شده است. IoT اساسا چیز ساده‌ای است: ‌متصل‌کردن اشیا از طریق اینترنت و فراهم‌‌آوردنِ این امکان که با انسان‌ها، با اپلیکیشن‌ها و با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. نمونه‌ی ساده و مشهور برای IoT، یخچال‌های هوشمند است. تصور کنید که یخچال می‌توانست با دوربین داخلی‌اش، محتویات یخچال را ببیند و به شما پیام دهد و بگوید که شیر تمام شده یا تاریخ مصرف آن گذشته است.

    اینترنت اشیا چیست

    رایج‌ترین نمونه برای IoT در بریتانیا، سیستم گرمایش خانگی و مصرف بهینه‌ی انرژی است؛ چرا که دولت می‌کوشد تا شرکت‌های انرژی را به‌سوی هوشمندسازی پیش ببرد. این سیستم‌ها، به شما اجازه می‌دهند سیستم گرمایشی را از راه دور روشن کنید؛ در روزهای آفتابی دما را کاهش دهید یا حتی وقتی کسی در خانه نیست، آن را خاموش کنید. برخی از سیستم‌های جدید‌تر، از دوربین‌های مجهز به حسگر حرکتی استفاده می‌کنند؛ این سیستم‌ها بررسی می‌کنند که آیا تلفن هوشمند شما (و در نتیجه خودتان) از خانه خارج شده است یا خیر.

    IoT چیزی بیش از خانه‌های هوشمند است و می‌تواند به اندازه‌ی یک شهر هوشمند گسترش یابد. برای نمونه‌، چراغ‌های راهنمایی‌رانندگیِ متصل‌به‌هم را در نظر بگیرید که رفت‌وآمد خودروها را رصد می‌کنند؛ یا سطل‌های زباله‌ی هوشمندی که به‌وقت پرشدن، هشدار می‌دهند. همچنین، صنایع هوشمندی که با حسگر‌های متصل‌به‌هم، بر همه‌چیز نظارت می‌کنند؛ صنایعی که در آنها، همه‌ی قطعاتی که باید پشت سر هم نصب شوند تا بخش‌های گوناگون خط تولید و ایمنی پرسنل به‌طور پیوسته پایش می‌شوند.

    دولت، شرکت‌های انرژی را تشویق می‌کند تا تجهیزات هوشمند را در اختیار مشتریان‌شان قرار دهند: همه‌ی این داده‌ها و سامانه‌های خودکار بسیار مقرون‌به‌صرفه‌اند و باعث کاهش مصرف انرژی می‌شوند. بسیاری از گستره‌های IoT، این مزایا را به‌خوبی نشان می‌دهند. البته، برخی از این ابزارهای هوشمند نقش صرفا رفاهی و سرگرم‌کننده دارند؛ شاید به همین دلیل است که ما بیشتر سیستم‌های گرمایش هوشمند می‌بینیم تا یخچال‌های هوشمند.

    اینترنت اشیا چگونه روی تجارت و کار تأثیر می‌گذارد?

    اینترنت اشیا چگونه روی تجارت و کار تأثیر می‌گذارد

    این موضوع به کسب‌و‌کاری که در آن فعالیت می‌کنید، بستگی دارد: IoT بیشترین پیشرفت را برای تولید به‌همراه دارد؛ IoT ابزاری سودمند برای موقعیت‌یابی ماشین‌ها و افراد و سامان‌دهی آنها خواهد بود. کشاورزان نیز از حسگر‌های متصل‌به‌هم، برای پایشِ محصولات و دام‌ها بهره خواهند گرفت؛ به این ترتیب، تولید و بهره‌وری‌شان افزایش یافته و می‌توانند سلامت گله‌هاشان را با دقت بیشتری بررسی کنند.

    نمونه‌ها بی‌شمار است؛ روشن است که ابزارهای متصل‌به‌هم، راه‌شان را به اغلب کسب‌وکارها خواهند گشود؛ درست مانند رایانه‌ها و اینترنت که به هر نقطه‌ای از جهان نفوذ کردند. IoT با افزایش بهره وری ابزار و کارخانه‌ها، بسیاری از کارآفرین ها را به‌سوی خود فرا خواهد خواند؛ اما برای کارمندان یک اداره یا شرکت که پیوسته زیر ذره‌بین هستند، می‌تواند کابوسی وحشتناک باشد. تصور کنید که از کارت تردد شما برای موقعیت‌یابی شما در ساختمان شرکت یا محوطه‌ی آن استفاده شود؛ یا رئیس‌تان بتواند بفهمد که شما چه مدت‌زمانی را در آشپزخانه صرف درست‌کردن چای کرده‌اید.

    با همه‌ی اینها، وقتی یک چای‌سازِ هوشمند می‌فهمد شما چه زمانی به چای نیاز دارید، می‌تواند واقعا لذت‌بخش باشد.

    کوچک کردن
  2. این پاسخ ویرایش شده است.

    یک آمار عجیب اما واقعی این است که تا سال ۲۰۲۰، تعداد ۳۰ میلیارد دستگاه به اینترنت متصل شده اند. یکی از خدماتی که ما ارائه می کنیم نیز در همین حوزه یعنی انجام پروژه اینترنت اشیا است. ابتدا بیایید ببینیم اینترنت اشیا چیست و چگونه تعریف می شود. یک تعریف بسیار ساده از اینترنت اشیا به این صورت است: کنترلادامه مطلب ...

    یک آمار عجیب اما واقعی این است که تا سال ۲۰۲۰، تعداد ۳۰ میلیارد دستگاه به اینترنت متصل شده اند. یکی از خدماتی که ما ارائه می کنیم نیز در همین حوزه یعنی انجام پروژه اینترنت اشیا است.

    ابتدا بیایید ببینیم اینترنت اشیا چیست و چگونه تعریف می شود.

    یک تعریف بسیار ساده از اینترنت اشیا به این صورت است: کنترل دستگاه ها از طریق اینترنت.

    اما به همین سادگی هم نیست؛ اینترنت اشیا روز به روز، بیشتر دنیای ما را فرا می گیرد. تکنولوژی ارتباطات روزی از تلفن ثابت شروع شد، سپس با تلفن های همراه و سپس با تلفن های هوشمند همراه ادامه پیدا کرد و در ادامه به سمت متصل شدن اشیا به اینترنت سوق پیدا کرد.

    فرض کنید ۱۰ سال آینده، در حالی که در هوای سرد زمستان در حال قدم زدن هستید، بتوانید با گوشی خود از طریق اینترنت، به لباس خود دستور دهید یک درجه گرمتر شود!

    از جمله کاربردهای اینترنت اشیا در پزشکی می باشد که هم به بیماران، هم پزشکان کمک بسیاری کرده است.

    برخی از کاربردهای اینترنت اشیا در حوزه پزشکی عبارت اند از:

    • مدیریت عرضه و تقاضای دارو
    • کمک به تسهیل روند بهبود و یا تحمل بیماری ها با ساخت دستگاه های مختلف مانند سمعک، سنسورهای خوراکی و …
    • ردیابی تجهیزات، بیماران و کارکنان کادر پزشکی و درمان
    • اطمینان از وجود تجهیزات مورد نیاز و ضروری
    • کاهش زمان انتظار در صف اتاق اورژانس

    اینترنت اشیا می تواند به شدت آینده ی کسب و کارهای مختلف از جمله حوزه پزشکی را بهبود و گسترش دهد.

    کوچک کردن

لطفا ابتدا وارد شوید تا بتوانید پاسخ دهید.

پرسش‌های مرتبط