5 پاسخ

  1. من از آنتی ویروس های زیادی استفاده کردم تا به حال از کسپراسکای گرفته تا بیت دیفندر و پاندا، مایکروسافت سکیوریتی و آویرا و ... ولی از همه بهتر که هم ویروس های بیشتری رو میشناسه و سیستم رو کند نمیکنه و همین الان روی سیستم من چند سالی میشه نصب کردم آنتی ویروس مک آفی هستش که خیلی کاربردی و سریع هستش تنهادامه مطلب ...

    من از آنتی ویروس های زیادی استفاده کردم تا به حال از کسپراسکای گرفته تا بیت دیفندر و پاندا، مایکروسافت سکیوریتی و آویرا و … ولی از همه بهتر که هم ویروس های بیشتری رو میشناسه و سیستم رو کند نمیکنه و همین الان روی سیستم من چند سالی میشه نصب کردم آنتی ویروس مک آفی هستش که خیلی کاربردی و سریع هستش تنها نکته ایرادش اینه که باید آپدیتش رو به صورت آفلاین انجام بدید چون ایران رو تحریم کرده من لینک دانلودش رو در ادامه قرار میدم  از همین لینک توضیح داده که چطوری آپدیتش رو انجام بدید.

    لینک دانلود برنامه مک آف

    https://p30download.ir/fa/entry/81855/

     لینک دانلود آپدیت آفلاین مک آفی

    https://p30download.ir/fa/entry/34641/

    کوچک کردن
  2. این پاسخ ویرایش شده است.

    در ویندوز ۱۰ از آنتی ویروس استفاده نمی کنم؟ از زمان روی کار آمدن ویندوز ۱۰روش های ارتقا امنیت کاربران پیشرفت چشمگیری داشته که این پیشرفت را می توان به وضوح در بخش windows security center و windows defender مشاهده کرد اینکه بالاخره مایکروسافت تصمیم گرفت بخش امنیتی ویندوز را ارتقا  بخشد نشان از توجه بادامه مطلب ...

    در ویندوز ۱۰ از آنتی ویروس استفاده نمی کنم؟

    از زمان روی کار آمدن ویندوز ۱۰روش های ارتقا امنیت کاربران پیشرفت چشمگیری داشته که این پیشرفت را می توان به وضوح در بخش windows security center و windows defender مشاهده کرد اینکه بالاخره مایکروسافت تصمیم گرفت بخش امنیتی ویندوز را ارتقا  بخشد نشان از توجه بیشتر به کاربران دارد که در نهایت از نظر مالی برنده واقعی خود مایکروسافت می باشد زیرا زمانی که کاربر با یک پکیج احساس نیازش برطرف شود بیشتر از قبل به آن اکوسیستم وابسته می شود.


    اولین استفاده ام از آنتی ویروس برمی گردد به ویندوز xp و نرم افزار آنتی ویروس مکافی، در آن سال ها آقای مکافی برای خود بروبیایی داشت و این همه اتهام ریز و درشت به وی نچسبانده بودند و نرم افزارش در بین نرم افزارهای امنیتی حرف اول را می زد.

    هیچ وقت یادم نمی رود اولین ویروسی که به جان سیستمم افتاده بود، گویی به جان خودم نفوذ کرده بود! فقط به دنبال راه حذف و از بین بردن ویروس مذکور بودم. با دانش کمی که در آن روزها از ویروس و آنتی ویروس ها داشتم به توصیه یکی از اساتید اهل فن آنتی ویروس مکانصب کردم و بالاخره پس از چند ساعت اسکن و انتظار بالاخره پیروز شدم،به هر حال اولین تجربه جدال با ویروس و کمک از نرم افزارهای ویروس جانبی در آن ویندوز تاریخ گذشته به تاریخ زندگی دیجیتالی ام پیوست اما از آن زمان به بعد استفاده از آنتی ویروس جایی در زندگی دیجیتالی ام نداشت و بیشتر سعی در شناسایی فایل های ویروسی به صورت دیداری و با توجه به پسوند فایل ها نمودم که خوشبختانه تاکنون موفق بودم اما همچنان یک مشکل اساسی دیگر داشتم.

    با توجه به استفاده از انواع و اقشام نرم افزارهای قفل شده و کرک شده درویندوز جهت جلوگیری از اتصال برخی از نرم افزارها به اینترنت ناچار به استفاده از فایروال zonealarm بودم که با روی کار آمدن ویندوز ۱۰ و آنلاین شدن فایل نصب این نرم افزار استفاده از این فایروال هم به تاریخ زندگی دیجیتال ام پیوست.
    خوشبختانه این روزها از آنتی ویروس و فایروال های موجود به هیچ شکل در ویندوز ۱۰ استفاده نمی کنم که دلیل آن برمی گردد به کامل بودن ویژگی های امنیتی ویندوز ۱۰ که واقعا توانسته راضی ام کند و احساس نیاز به هیچ ابزار جانبی نمیکنم.

    دلایل دیگری که منجر به عدم استفاده از آنتی ویروس در این سالها شده برمی گردد به تنظیمات دشوار و کلمات و اصطلاحات تخصصی که برای اکثر کاربران عمومی ویندوز ناآشنا بوده و حتی در تلفظ شان کمیت مان لنگ بود چه برسد به کار گرفتن آن،کند شدن سیستم عامل پس از نصب را هم باید مدنظر قرار داد. نمی دانم یادتان می آید که پس از نصب آنتی ویروس و اولین اجرای ویندوز آن هم با سیستم های قدیمی که حافظه رم و پردازنده کمتری نسبت به زمان حاضر داشتند چقدر زجرآور بود و پس از چندبار گیر کردن و ریستارت در نهایت به ناچار دست به حذف آنتی ویروس و در موارد حادتر نسبت به تعویض ویندوز اقدام می کردید. خوشبختانه در آنتی ویروس داخلی ویندوز ۱۰ هیچ کدام از مشکلات فوق را تابحال ندیدم و حتی در زمان full scan هم سیستم عملکرد عادی خود را داشت چون مایکروسافت آنتی ویروس داخلی ویندوز را جز جدایی ناپذیر ویندوز در نظر گرفته و از این به بعد لازم نیست برای اسکن هر فایلی دست به دامان آنتی ویروس های جانبی با قوانین عجیب غریب شان شویم.

    البته اگر از دعوای حقوقی بین شرکت مایکروسافت و شرکت کسپراسکای مطلع باشید متوجه شده اید که امکان نصب آنتی ویروس های کسپراسکای را روی ویندوز ۱۰ نخواهید داشت که علت آن را جاسوسی این آنتی ویروس و شرکت متبوعش از کاربران اعلام کرده اند کاری با راست یا دروغ این قضیه ندارم اما مهم اینجاست که در ویندوز ۱۰ کاربران با یک سیستم عامل به هر چیزی که می خواهند بدون دردسر رسیده
    اند و نیازی هم به ابزارهای جانبی ندارند.

    البته به این موضوع هم دقت کنید که در ویندوز ۱۰ خود شرکت مایکروسافت هم دست کمی از کسپراسکای نداشته و تا جایی که می تواند در حال جمع آوری اطلاعات از کاربران به راههای مختلف می باشد که در این خصوص پستی منتشر خواهد شد و راههای ارسال اطلاعات ویندوز ۱۰ به سرورهای شرکت مایکروسافت و در نهایت روش های مسدودسازی ارسال اطلاعات اعلام خواهد شد.

    از قابلیت های خوب آنتی ویروس داخلی ویندوز ۱۰ می توان به قابلیت اعلام سالم بودن فایل و پوشه دانست که برای فایل های کرک بسیار کاربردیست چون برای شناساندن مسیر این فایل ها ویندوز ۱۰ دست از اسکن و بررسی این فایل ها برداشته و در زمان اجرا کردن شان هم هشداری نخواهید دید.

    بخش قرنطینه و ارسال فایل های مشکوک همانند سایر آنتی ویروس ها به خوبی کار می کند و قابلیت کاربردی دیگر مربوط به مدیریت والدین برای کودکان زیر ۱۳ سال میباشد که می توان به شکلی این قابلیت را تعریف نمود که کودک تان وارد هر سایتی نشود.

    قابلیت های دیگر بخش Windows defender امکان پایش وب سایت هایی که کاربر در مرورگر خود وارد و به صورت روزانه از آنها بازدید می کند می باشد این قابلیت علاوه بر مرورگر اصلی ویندوز 10 یعنی ادج در مرورگر کروم و فایرفاکس هم فعال می باشد.

    بخش device security هم به بررسی رم یا سخت افزارهای دیگر شما می پردازد و در صورتی که در حین اجرای ویندوز ویروسی هم خود را به راه انداز آن چسبانده باشد اقدام به حذف خودکار می کند.

    در خصوص امکانات کاربردی بخش فایروال ویندوز ۱۰ می توان به قابلیت بستن پورت های خاص در ویندوز برای هر نرم افزار به صورت تفکیک شده دانست که به راحتی می توان دسترسی یک نرم افزار را به سرورهایش را مسدود نمود. از طرفی می توان با تعریف قوانین متنوع و گرفتن فایل خروجی از تنظیمات انجام شده در دفعات بعدی در ویندوز از همان تنظیمات استفاده نمود و نیازی به تنظیمات مجدد نخواهیم داشت.

    کوچک کردن
  3. آنتی‌ویروس‌ نرم‌افزاری است که وظیفه جلوگیری و پاکسازی ویروس‌ها و محافظت از کامپیوترها را بر عهده دارد. در این مقاله، قصد دارم 5 آنتی ویروس برتر را معرفی کنم و مزایا و معایب آنها را با هم بررسی کنیم. آنتی ویروس BitDefender آنتی ویروس بیت دیفندر در سال 1998 میلادی فردی به نام Florin Talpes و همسرش Marادامه مطلب ...

    آنتی‌ویروس‌ نرم‌افزاری است که وظیفه جلوگیری و پاکسازی ویروس‌ها و محافظت از کامپیوترها را بر عهده دارد. در این مقاله، قصد دارم 5 آنتی ویروس برتر را معرفی کنم و مزایا و معایب آنها را با هم بررسی کنیم.

    آنتی ویروس BitDefender

    آنتی ویروس بیت دیفندرآنتی ویروس بیت دیفندر

    در سال 1998 میلادی فردی به نام Florin Talpes و همسرش Mariuca Talpes با نام گروه نرم‌افزاری سافت وین در کشور رومانی شروع به عرضه آنتی ویروس avx کردند. در آن زمان این آنتی ویروس اولین برنامه ای بود که با مرورگرهای اینترنتی همخوانی داشت و تمام فایل‌هایی که رد و بدل می‌شد را بررسی می‌کرد. از سال 2001 نام این شرکت به بیت‌ دیفندر تغییر پیدا کرد. این شرکت ابزارهایی برای امنیت سرورها و شبکه‌های کامپیوتری و کاربران تجاری ارائه می‌د‌هد. شایان ذکر است این نرم‌افزار در حال حاظر حدود 45 میلیون کاربر در جهان دارد.

    مزایای آنتی ویروس بیت دیفندر

    1. موتور هوشمند در بلاک کردن عملکرد انواع ویروس.
    2. مبارزه با “باج افزارها” جهت ممانعت از تغییر پسوند فایل ها و Encryption.
    3. مجهز به سیستم Anti-Tracker برای جلوگیری از ثبت اطلاعات شما در مرورگرها.
    4. وبگردی ایمن بدون نگرانی با سرویس Safe Browser.
    5. کنترل کامل والدین بر روی عملکرد فرزندان و تعیین سطح دسترسی.
    6. دیوار آتشین (Firewall) پیشرفته برای دفاع در برابر حملات احتمالی از طریق اینترنت.
    7. کنترل عملیات بانکی به جهت جلوگیری از به سرقت رفتن اطلاعات حساب بانکی.
    8. مجهز به سیستم ضد کلاهبرداری و گزارش وب سایت های کلاهبردار.
    9. کنترل شدید و دقیق Flash Memory پیش از ورود فایل ویروسی به درون سیستم.
    10. کنترل شبکه های اجتماعی و میکروفون کاربر.
    11. گزارش هفتگی از عملکرد آنتی ویروس بر روی سیستم شما.
    12. مجهز به سیستم Rootkit Rescue Mode به جهت مبارزه با ویروس هایی که پیش از ورود به ویندوز فعالیت می کنند.
    13. کنترل و محافظت از Passwordهای روی سیستم.

    معایب آنتی ویروس بیت دیفندر

    1. کاهش سرعت سیستم به دلیل امکانات اضافی در حال اجرا نسبت به آنتی ویروس های دیگر
    2. حجم بالا و عدم ذخیره فایل به‌روزرسانی (Update) برای انتقال به سیتسم‌های دیگر و یا برای استفاده در دفعات بعدی.

    آنتی ویروس KasperSky

    آنتی ویروس کسپرسکیآنتی ویروس کسپرسکی

    این شرکت در سال 1997 توسط یوجین (Eugene) و ناتالیا کاسپرسکی(Kaspersky Natalia) درکشور روسیه تاسیس گردید و ازسال 2003 به شهرت رسید. این آنتی‌ویروس یکی ازقدیمی‌ترین نرم‌افزارها به حساب می‌آید که ازسال‌ها قبل تاکنون توانسته قدرت مانور خود را در حد استاندارد نگه دارد.kasperSky بهترین پیشنهاد برای لپ تاب و تبلت به شمار می‌آید چرا که به دلیل داشتن حجم کم، برای رایانه‌های پرتابل مناسب‌تر است. کاسپراسکای قابلیت نصب روی سیستم های آلوده بدون دخالت کاربر وپردازش Self Defenseبهینه‌سازی شده رانیزداراست. محصولات این شرکت توسط بسیاری ازسازمان‌های تست ابزارهای امنیتی بررسی شده‌اند و ازتمامی امتحانات سربلند بیرون آمده‌اند. یکی ازخصوصیات بسیارمهم کاسپراسکای این است که همیشه درحال اسکن سیستم است.جالب است بدانیدکه شعار کاسپراسکای سبز برای شما، قرمز برای تهدیدات (Green for you Red for threat) است.

    مزایای آنتی ویروس کسپرسکی

    1. برنده هوشمندترین موتور در بین آنتی ویروس ها.
    2. برقراری امنیت بهینه ، بدون افت سرعت.
    3. مدیریت سریع و راحت برای امنیت آنلاین.
    4. قابل استفاده بر روی کامپیوتر ، MAC و تلفن همراه.
    5. امنیت حداکثری برای پرداخت های بانکی و خریدهای آنلاین.
    6. کنترل شدید و دقیق Flash Memory پیش از ورود فایل ویروسی به درون سیستم.
    7. مجهز به سیستم ضد کلاهبرداری و گزارش وب سایت های کلاهبردار.
    8. مجهز به فن آوری کنترل والدین بر فرزندان.
    9. مبارزه با “باج افزارها” جهت ممانعت از تغییر پسوند فایل ها و Encryption.
    10. دیوار آتشین سخت گیر برای دفاع در برابر خطرات اینترنتی.
    11. امکان ارسال فایل های مشکوک به لابراتوار کسپرسکی برای بررسی سلامت فایل.
    12. مجهز به امکان بلاک کردن تبلیغات وب سایت ها.
    13. محافظت از مجموعه پسوردهایی که برای کارهای مختلف مورد استفاده قرار می دهید (فقط در نسخه Total Security).
    14. قابلیت ایجاد Encryption برای محافظت از فایل های مهم شما در برابر نفوذ ویروس ها (فقط در نسخه Total Security).

    معایب آنتی ویروس کسپرسکی

    1. سرعت پایین در Scan
    2. حجم بسیار بالای آپدیت‌ها
    3. عدم توانایی ذخیره فایل به‌روزرسانی Update
    4. تاخیر در اجرای برنامه‌ها به دلیل اسکن کردن برنامه‌ها

    آنتی ویروس ESET

    آنتی ویروس ESETآنتی ویروس ESET

    این شرکت در سال 1992 در نتیجه ادغام دو شرکت به وجود آمد. محصول معروف و قدرتمند این شرکت یعنی آنتی‌ ویروس ESET با کسب جوایز مختلف و متعدد تحسین همگان را به خود جلب کرده است. باتوجه به علمکرد بسیار خوب این آنتی‌ ویروس در سال‌های اخیر و کسب جوایز و گواهینامه‌های متعدد از سازمان ویروسAv-Comparatives می‌توان ESET را بهترین آنتی‌ ویروس در سیستم پیشگیرانه (که کاربرد اصلی آن مقابله با تهدیدات ناشناخته است) معرفی کرد. در پنجم نوامبر سال 2007 محصول جدید این شرکت بانام ESET Smart Security نیز که به غیر از آنتی‌ ویروس و ضد جاسوس‌افزار، فایروال و ضد اسپم هم دارد ، به بازار ارائه شد.

    به گفته‌ برخی از کارشناسان، ESET برترین نرم افزار امنیتی دنیا محسوب می‌شود چرا که حجم بسیار کمی داشته و با حداقل سخت‌افزار کنار می‌آید.به‌روزرسانی بی دردسری دارد و قطعا با یک بار اسکن، رایانه شما را در برابر همه اطلاعاتتان از خطر پاکسازی می‌کند. در یک جمله می‌توان گفت: NOD32 یک آچار فرانسه برای رایانه شماست.

    مزایای آنتی ویروس eset

    1. ضد ویروس ، ضد جاسوس و ضد سوءاستفاده.
    2. تکنولوژی ضدسارق لپتاپ یا تلفن همراه (لایسنس Smart Security Premium و Multi-Device Security این قابلیت را دارد).
    3. مجهز به سیستم ضدکلاهبرداری.
    4. دیوار آتشین یا همان Firewall (نسخه NOD32 Antivirus این قابلیت را ندارد).
    5. تکنولوژی مبارزه با هرزنامه ها (نسخه NOD32 Antivirus این قابلیت را ندارد).
    6. بانکداری و پرداخت امن (نسخه NOD32 Antivirus این قابلیت را ندارد).
    7. مجهز به سیستم کنترل والدین بر فرزندان (نسخه NOD32 Antivirus این قابلیت را ندارد).
    8. قابلیت Scan کردن Flash Memory پس از اتصال.
    9. ممانعت از ورود Hackerها (نسخه NOD32 Antivirus این قابلیت را ندارد).
    10. محافظت از Passwordهای کاربر (فقط لایسنس Smart Security Premium و Multi-Device Security این قابلیت را دارند).
    11. رمزگذاری بر روی فایل های فوق العاده مهم (این امکان فقط در نسخه Smart Security Premium وجود دارد).
    12. امکان آپدیت آفلاین.
    13. عدم کاهش سرعت سیستم و بهینه بودن آن

    معایب آنتی ویروس eset

    1. داشتن قدرت نسبتا کم برای حذف و شناخت Trojan
    2. پاک کردن فایل‌های ویروسی بدون اجازه کاربر(به صورت پیش فرض)

    آنتی ویروس Avira

    آنتی ویروس آویراآنتی ویروس آویرا

    آنتی ویروس Avira Premium Security Suite یکی از محصولات کمپانی Avira GmbH می‌باشد که H+BEDV Datentechnik Gmbh نخستین نام آن به هنگام پیدایش بود. موتور آن با نام Luke Filewalker در سال 1988 در کشور آلمان آغاز به کار کرد و اولین محصول آنتی‌ ویروس خود یعنی H+BEDV را روانه بازار کرد. بعدا در سال 2001 با معرفی آنتی‌ویروس Avira Antivirus نام قبلی را کنار گذاشت و با معرفی آنتی‌ ویروس فوق‌العاده سریعش و قدرتمند باعث شگفتی اغلب کارشناسان امنیتی شد. طلوع آن سال 2007 و 2009 بود که جزو 100 محصول برتر رایانه‌ای توسط مجله PC World معرفی گردید. جالب است بدانید که این شرکت بیش از 100 میلیون کاربر و 300 پرسنل در سراسر جهان دارد.

    مزایای آنتی ویروس آویرا

    1. مبارزه با بدافزار ، ویروس و باج افزار.
    2. فایروال قوی و قابل تنظیم برای تعیین دسترسی یا عدم دسترسی نرم افزارها به اینترنت.
    3. امنیت کامل در مرور کردن وب سایت ها و کنترل مرورگر.
    4. امکان بهینه سازی ویندوز و افزایش سرعت و راندمان سیستم عامل.
    5. پاکسازی پوشه ها و فایل های تکرار شده که باعث اشغال فضای سیستم می شوند.
    6. تعمیر باگ های رجیستری ویندوز جهت ممانعت از هنگ کردن ویندوز.
    7. امکان Delete کردن فایل و پوشه به صورتی که غیرقابل بازیابی باشند.
    8. قابلیت Encryption جهت عدم دسترسی به فایل و پوشه ای مهم که ممکن است آلوده شود.
    9. مدافعی قوی در برابر نرم افزارهای جاسوسی.
    10. امکان پاک کردن History کامپیوتر جهت سبک شدن سیستم از فایل های قدیمی.

    معایب آنتی ویروس آویرا

    1. از بین بردن کرک (Crack) و پچ (Patch) بسیاری از نرم افزار ها.
    2. عدم توانایی آپدیت آفلاین در نسخه 2019

    آنتی ویروس F-Secure

    آنتی ویروس اف سکیورآنتی ویروس اف سکیور

    شعار F-Secure “حفاظت از آنچه جایگزینی ندارد” است. این کمپانی از سال 2006 تاکنون با اخذ رتبه های بالا از کمپانی های معتبر تست آنتی ویروس در رتبه بهترین محصول حفاظت قرار گرفته است.  F-Secure یک شرکت فنلاندی است که در زمینه ارائه امنیت به عنوان یک سرویس در بین اپراتورها در جهان پیشگام است F-Secure بیست دفتر و ۹۴۰ کارمند در دنیا دارد در حال حاضر ۲۰۰ اپراتور در بیش از ۴۰ کشور جهان از F-Secure استفاده می کنند و میلیون ها خانه و تجارت به F-Secure اعتماد دارند. F-Secure در حال گسترش به سمت فضای ابری است و راه حل های زیادی که نیازهای جامعه اپراتورها را فراتر از امنیت اینترنت برطرف می کند. خدمات قابل اعتماد F-Secure برای مشتری ها و تجارت های آنلاین آرامش خاطر به همراه می آورد و خدمات نرم افزاری آنلاین F-Secure به سادگی قابل استفاده هستند و پشتیبانی مطلوبی را ارائه می کنند.

    محصولات اف‌سکیور برای کاربران خانگی به‌شرح زیر است :

    • Secure Internet Security
    • F-Secure Anti-Virus
    • F-Secure Mobile Security
    • F-Secure Online Backup
    • F-Secure Home Server

    و محصولات آن برای کاربران تجاری شامل:

    • F-Secure Protection Service
    • F-Secure Client Security
    • F-Secure for Exchange
    • F-Secure Policy Manager Framework
    • F-Secure Messaging Security Gateway
    • F-Secure Linux Security

    مزایای آنتی ویروس اف سکیور

    1. دریافت خودکار وصله های امنیتی نرم افزارها بصورت یکپارچه
    2. بهبود امنیت و بهره وری با کنترل دسترسی به وب سایت ها
    3. افزایش امنیت فعالیت های حساس مانند بانکداری آنلاین
    4. قطع کنترل بیرونی دستگاه هایی که مورد نفوذ قرار گرفته
    5. کاهش قابل توجه ترافیک شبکه هنگام آپدیت
    6. جلوگیری از دسترسی به انواع فایل های مخرب دانلود شده
    7. ارسال و اسکن منابع سنگین و مشکوک به موتور درون شبکه ای
    8. حفاظت بیشتر در برابر حملات باج افزار ها
    9. ارسال آپدیت از طریق کلاینت ها به یکدیگر

    معایب آنتی ویروس اف سکیور

    1. اسکن Deep کل سیستم پس از نصب نرم افزار
    2. سرعت پایین در اسکن فایل ها

    نتیجه گیری کلی

    تا اینجا 5 آنتی ویروس برتر در سال جدید را با توجه به معیارهای مختلف از جهت تاثیر روی کارایی سیستم، پاکسازی، امنیت، جلوگیری از ورود بدافزار و… به درون سیستم، قدرتمندی از جهت تشخیص فایل های ویروسی و… را مورد بررسی قرار دادیم. البته ناگفته نماند آنتی ویروس های دیگری نیز وجود دارند که من تنها به معرفی 5 مورد از آنها که در طول سال های اخیر عملکرد مطلوبی نسبت به بقیه داشته اند پرداختم و از باقی موارد صرف نظر کردم.

    کوچک کردن
  4. من یک بار سیستمم با دانلود یک فایل بهتره بگم منفجر شد ... یعنی فایل نصبی بود و از سایت معتبری هم دانلود شده بود ( سایت خارجی ) وقتی اجرا کردم یک لحظه صفحه ای باز شد خیلی سریع بعد بسته شد بعد فایل دانلود شده هم پاک شد ! /// بیت دفندر رو سیستمم نصب بود یادمه ورژن 2015 بود ... هیچ غلطی نتونست بکنه و سیادامه مطلب ...

    من یک بار سیستمم با دانلود یک فایل بهتره بگم منفجر شد … یعنی فایل نصبی بود و از سایت معتبری هم دانلود شده بود ( سایت خارجی ) وقتی اجرا کردم یک لحظه صفحه ای باز شد خیلی سریع بعد بسته شد بعد فایل دانلود شده هم پاک شد ! /// بیت دفندر رو سیستمم نصب بود یادمه ورژن 2015 بود … هیچ غلطی نتونست بکنه و سیستمم عملا به گ.. رفت … کلی هم اطلاعات مهم داشتم داشتم گریه میکردم … چون نه صفحه آنتی ویروس بالا میومد نه اینترنت اکسپلور نه فایر فاکس نه کروم نه سافاری که برم با آنتی ویروس آنلاین چک کنم سیستمم رو … حتی تو حالت سیف مود هم کاری از پیش نمیرفت … با هزار زحمت تو حالت سیف مود تونستم برم نت و سیستم رو با سایت های معروفی همچون : mcaffee – nod32 – norton – f-secure – bulgard – microsoft antivirus – avg – panda – avira – quickheal – تست و چک کردم و حتی تونستم اکثر اینها رو از سایت رسمی نسخه تریال رو دانلود و نصب کنم و سیستم رو اسکن کنم .. اما با کمال ناباوری هیچ کدوم کاری نکردن مثل یابو به گل نشسته بودن .. تا آخر چون از کسپراسکای بد شنیده بودم که سیستم رو کند میکنه اله بله آخر دیدم هیچ چی واسه تست نمونده رفتم سایت کسپر اسکن آنلاین رو زدم با کمال ناباوری ویروس هارو شناسایی کرد داشتم از خوشحالی اشک میریختم .. بعد اسکن پیشنهاد داد برای رفع مشکلات سیستم و حذف ویروس ها اینترنت سکوریتی 2015 کسپر رو دانلود کنم منم مکث نکردم شروع کردم به دانلود و نصب البته با هر بار نصب آنتی ویروس های قبلی وقتی کاری نمیکردن اونهارو آنیستال می کردم … و خلاصه بعد نصب سیستم رو اسکن کرد و ویروس ها و تروجان هارو که همه جا بودن پیدا کرد و تقریبا 20 مین طول کشید چون واقعا وضع سیستم فجیع بود حتی بعضی از آنتی ویروس ها نصب نمی شدن ولی این نه تنها نصب شد بلکه بعد از پاک کردن ویروس ها گفت فایل سیستم ها آسیب دیده اگه اجازه بدی سیستم رو ریپیر و به روش اختصاصی کسپر سیستم رو کاملا درست کنم منم گفتم خدا خیرت بده باشه … سیستم بعد 8 مین ری ساتارت شد و شد مثل روز اولش انگار نه انگار توش کرمی چیزی رفته بود … این شد که الان از سال 2015 لایسنس اصل کسپر رو از سایت اصلی کسپر با ویزا کارت می خرم و تا الانم استفاده کردم هیچ مشکلی نداشتم … ضمنا الان از ورژن internet security 2020 kaspersky استفاده میکنم به همراه نرم افزار مکملش که کاملا سازگارن باهم : Malwerbyte 2020 سیستم از اون موقع یه آخ نگفته … فلشمم تو هر سیستم دیگه ای می برم یه ویروس نداره اما وقتی میارم این قربونش برم کسپر خیلی تمیز دونه دونه ویروس هاشو می کشه …

    کوچک کردن
  5. ضد ویروس شید در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال ثبت شده است و دارای تاییدیه فنی شورای عالی انفورماتیک می‌باشد.   تنها با داشتن نگاه خوش‌بینانه به محصولات ایرانی می‌توان محصول ایرانی خوب را پیدا کرد. آزمایش ضد ویروس شید رایگان است.   قدرت ضد ویروس شید بعلت استفاده همزمان از دو موتور خارادامه مطلب ...

    ضد ویروس شید در مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال ثبت شده است و دارای تاییدیه فنی شورای عالی انفورماتیک می‌باشد.
     

    تنها با داشتن نگاه خوش‌بینانه به محصولات ایرانی می‌توان محصول ایرانی خوب را پیدا کرد.
    آزمایش ضد ویروس شید رایگان است.

     
    قدرت ضد ویروس شید بعلت استفاده همزمان از دو موتور خارجی بسیار بالا است. در واقع با تلفیق دو موتور نقاط ضعف موتور ها پوشیده شده و نقاط قوت آنها به هم اضافه می‌شوند. همینطور از آنجایی که هر موتور از روش های خاصی برای یافتن ویروس های ناشناخته استفاده می‌کند، استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز می‌شود. همچنین مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر می‌شود. ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواس‌بی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری می‌کند.

    به‌روزرسانی ضدویروس بصورتی طراحی شده است که به کاربر امکان ادامه به‌روزرسانی در صورت قطع اینترنت را بدهد. این قابلیت که تنها در تعداد محدودی از آنتی‌ویروس‌ها وجود دارد بدین معنی است که شما می‌توانید هرگاه به اینترنت متصل می‌شوید قسمتی از به‌روزرسانی را دریافت نمایید. به‌روزرسانی ضدویروس شید بصورت روزانه منتشر می‌شود و پیشنهاد می‌شود حداقل هر هفته ضد‌ویروس به‌روز شود.یکی از برتری‌های ضدویروس شید احتیاج کمتر به به‌روزسانی مرتب است، که علت آن همان استفاده از دو موتور است. اگرچه پیشنهاد می‌شود ضدویروس هر روز به‌روزرسانی شود اما ضدویروس شید که یک هفته از به‌روزرسانی آن می‌گذرد بهتر از آنتی‌ویروس‌های دیگر که همین مدت از به‌روزرسانی آنها می‌گذرد عمل خواهد کرد.


    کوچک کردن

لطفا ابتدا وارد شوید تا بتوانید پاسخ دهید.

پرسش‌های مرتبط