چرا بعضی از سایت ها با اینترنت ایرانسل باز میشه ولی با اینترنت مخابرات یا شاتل باز نیمشه و یا اینکه سرعت اینترنت برخی از ISP ها کم هست مثلا اینستا رو باز نمیکنه در صورتی که سرعت اینترنت بالا هستش
چرا برخی از سایت ها با بعضی از ISP های ایران باز نمیشه؟
باز نشدن اینترنت بدون فیلتر شکنباز نشدن اینستا با اینترنت مخابراتباز نشدن اینستاگرام با اینترنت مخابراتباز نشدن برخی سایت ها با اینترنت مخابراتباز نشدن سایت با اینترنت مخابراتباز نشدن سایت ها با اینترنت مخابراتباز نشدن صفحه اینترنت بدون فیلتر شکندلیل باز نشدن اینترنت با فیلتر شکنرفع مشکل باز نشدن اینترنت بدون فیلتر شکنعلت باز نشدن اینترنت بدون فیلتر شکنعلت باز نشدن اینترنت گوشی شیائومیمشکل باز نشدن اینترنت بدون فیلتر شکن
لطفا ابتدا وارد شوید تا بتوانید پاسخ دهید.
هنوز حساب کاربری ندارید؟ اینجا ثبت نام کنید
بعضی وقت ها برخی از ISP ها یک سری آی پی ها رو بلاک می کنند که باعث میشه سایت های اون آی پی یا سرور دچار مشکل بشن و با اینکه فیلتر نشده اند مثلا با ایرانسل باز میشن ولی با شاتل یا مخابرات باز نمیشن. برای حل این مشکل میتونید DNS خود را به صورت دستی تغییر دهید که این خودش باعث افزایش سرعت اینترنت شما مادامه مطلب ...
بعضی وقت ها برخی از ISP ها یک سری آی پی ها رو بلاک می کنند که باعث میشه سایت های اون آی پی یا سرور دچار مشکل بشن و با اینکه فیلتر نشده اند مثلا با ایرانسل باز میشن ولی با شاتل یا مخابرات باز نمیشن. برای حل این مشکل میتونید DNS خود را به صورت دستی تغییر دهید که این خودش باعث افزایش سرعت اینترنت شما مخصوصا برای استفاده در اینستاگرام و تلگرام میشه.
تغییر DNS برای افزایش سرعت اینترنت
تصمیم به تغییر در DNS مورد استفاده عموما توسط ارائه دهندگان سرویس های اینترنت گرفته شده و برای همه کاربران اعمال می شود. اما می توانید به صورت دستی نیز با تغییر DNS اندکی افزایش در سرعت دسترسی به وب سایت ها را تجربه کنید.
برای این کار می توانید از یکسری DNS عمومی که معروف هستند و قابل اعتماد مانند DNS های زیر استفاده نمایید:
Google DNS:
Secondary: 8.8.4.4
OpenDNS
Secondary: 208.67.220.220
Cloudflare
Secondary: 1.0.0.1
دو روش تغییر در DNS
تغییر DNS به دو صورت اتفاق می افتد ۱. تغییر در داخل ویندوز ۲. تغییر در مودم
تغییر DNS در مودم
صفحه تنظیمات برای هر برند مودم متفاوت است و حتی بسته به نسخه فیرمور ممکن است مودم های یک برند هم دارای صفحه تنظیمات متفاوتی باشند. با این حال معمولا در بخش advanced می توانید گزینه ای با عنوان DNS Setup را پیدا کنید (در مودم های D-Link از این مسیر قابل دسترسی است و برای مثال در مودم های TP-Link از مسیر Interface Setup و سپس DHCP و در مودم های Linksys از مسیر Basic Setup می توانید بخش تنظیم DNS را مشاهده کنید). پس از رسیدن به این صفحه تنظیمات مشاهده می کنید که DNS به شکل خودکار یا اتوماتیک برای مودم تنظیم می شود اما شما باید آن را به صورت دستی وارد کنید.
تغییرDNS در مودم TPink
ست کردن DNS در مودم TP-link
تغییر DNS در مودم dlink
تغییر DNS داخل ویندوز
در قسمت Network & Sharing Center با کلیک کردن بر روی آیکون شبکه خود منوی باز شده روی Open Network and Sharing Center کلیک نمایید.
در کنترل پنل می توانید Network & Sharing Center را پیدا کنید.
در Network & Sharing Center در قسمت چپ روی Change adapter settings کلیک نمایید.
روی ایکون مربوط به کارت شبکه خود کلیک راست نمایید و روی Properties کلیک کنید.
در پنجره باز شده گزینه Internet Protocol Version 4) TCP/IPv4) را انتخاب و روی دکمه Properties کلیک کنید.
قسمت Use the following DNS server addresses را فعال نمایید و آدرس ها را مطابق شکل تنظیم نمایید.
مطمئن شوید گزینه Validate settings upon exit تیک خورده باشد و سپس تغییرات را OK کنید.
فیلم آموزشی تغییر/تنظیم DNS در Microsoft Windows 7
مدتی پیش با این مشکل مواجه شدیم که متاسفانه تا به خودمون بیایم و مشکل رو حل کنیم بسیاری از ترافیک و رتبه هامون رو از دست دادیم. اما به هر حال تجربه ام رو عرض میکنم تا دوستان هم استفاده کنند. بعد از کلی پیگیری و تحقیقات با صحبت هایی که با چند تا دیتا سنتر و … داشتیم متوجه شدیم که بیشتر مشکل مربوط بهادامه مطلب ...
مدتی پیش با این مشکل مواجه شدیم که متاسفانه تا به خودمون بیایم و مشکل رو حل کنیم بسیاری از ترافیک و رتبه هامون رو از دست دادیم.
کوچک کردناما به هر حال تجربه ام رو عرض میکنم تا دوستان هم استفاده کنند. بعد از کلی پیگیری و تحقیقات با صحبت هایی که با چند تا دیتا سنتر و … داشتیم متوجه شدیم که بیشتر مشکل مربوط به پورت ۴۴۳ که برای ssl هست میشه. و این مورد هم بیشتر روی isp مخابرات بود.
جالب اینجاست که در این مدت چند سرور و چند شرکت عوض کردیم و مثلا روی یک سرور از ایران سرور (مثلا هاستی که روی سرور سپند بود) این مشکل نبود و در یک سرور دیگه بود و همین طور در شرکت های دیگه.
و بعضی از سایت ها دچار نشدند و راحت از کنارش گذشتند. و نکته ای که فرمودید برای cdn می تونه راهگشا باشه اما به شرطی که اگر از هاست اشتراکی استفاده می کنید اون هاست ip های اون cdn رو وایت لیست کرده باشه. مثلا ایران سرور از ابر آروان و کلود فلر پشتیبانی نمیکنه و اگر از ایشون هاست داشته باشی و بخای از cdn استفاده کنی باز سایتت لود نمیشه.
و از اون طرف هم بعد از فعال سازی cdn به علت کش شدن فایل هاتون گاها به مواردی برمیخورید که در لود فایل های جاوا و … مخصوصا برای سبد خرید و تسویه حساب و … به مشکل میخورید ،که هی باید قوانین تعریف گنید که قسمت های مختلف چطور کش بشن .
در خلاصه الان ما یک سرور اختصاصی گرفتیم و dns و ip هامون هم از آمریکا هست که بتونیم عادی کار کنیم.
بهترین راه حل برای دسترسی به تمام سایت ها با isp های مختلف همین تغییر DNS هست که در بالا توسط لیلا توضیح داده شده. با این روش من نتیجه گرفتم و خیلی از سایت ها برام باز شد
بهترین راه حل برای دسترسی به تمام سایت ها با isp های مختلف همین تغییر DNS هست که در بالا توسط لیلا توضیح داده شده. با این روش من نتیجه گرفتم و خیلی از سایت ها برام باز شد
کوچک کردن